Ali sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Traktör Gibi Ses Çıkartıyor!

20 Temmuz 2023 09:54
20 Temmuz 2023 08:06

Videoda gördüğünüz üzere bilgisayardan traktor gibi ses çıkıyor. Alalı 6 ay oldu, son 2 ayda böyle sesler çıkartmaya başladı.

20 Temmuz 2023 09:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

20 Temmuz 2023 11:51

Değerli Ali Y., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

20 Temmuz 2023 12:06

Teknik servis ile görüştüm, ilgileri için teşekkür ederim.

Yusuf

Abim bir soru daha sorucam fanı değiştirme kaç tl tuttu?

Ali

Garantin varsa ücretsiz değiştiriyorlar, hatta değiştirildikten sonra 1 yıl geçmeden bozulursa tekrar değiştiriyorlar, yani fanın da 1 yıl garantisi oluyor. Eğer garantin yoksa ücret isterlerse uçuk bir fiyat verirler, onun yerine fanın modelini öğrenip internetten sipariş etmen daha iyi olur, piyasadaki en ucuz fanı kullanıyorlar, rahat bulursunuz.

Yusuf

Aynı sorun bende de var. Neymiş sorun buradan yazarmısın? Ve nasıl çözdüler.

Ali

Hocam ekran kartı fanını değiştirdiler. Eğer sende de bu sesin gelmediği zamanlar oluyorsa bunu servise düzgünce anlat yoksa sorun yok deyip geri yollamışlardı ilk gönderdiğimde.

Tüm Monster Notebook Laptop Şikayetlerini Gör
Monster Notebook Kategorileri