Monster Notebook Teknik Servis Kabusu Laptopum Hâlâ Arızalı

08 Ekim 2024 19:53

Videoda her şeyi anlattım, lütfen izleyin ve sesli olarak dinleyin. Lütfen ciddiye alın. 2024 eylül'ün başında cihazımı teknik servise verdim. Arızası vardı, açılmıyordu. İçine notları yazıp yolladım. Monster teknik servisine ulaştıktan tam 2 hafta sonra işleme alındı.

2 hafta boyunca cihaza dokunulmadı bile ve her gün aciliyet belirttiğim halde aramama rağmen cihazı aldılar. Teknik servis cihazın anakartının arızalandığını, değişmesi gerektiğini ve 7900 TL tutacağını söyledi. Tamam dedim, değişelim. Bu arada notların arasında şunu yazmıştım: her detayı en ince ayrıntısına kadar kontrol edin, sürekli bakımdan sonra size yolluyorum, sürekli hatalı, bozuk cihazı geri yolluyorsunuz, dikkatli olun işlemlerinize. Gerekirse 1 hafta açık kalsın, kontrol edin.

Sonra, tabi ben bu arada 2 günde bir arıyorum, son durum ne, nasıl, hangi evrede, ne zaman çıkar diye kontrol ediyorum. İşlem tamam dediler. Son kontroller ediliyor falan, cihaz 1 ay içinde tekrar elime geldi. Eski anakartı falan da kutuya koymuşlar. Sonra laptopu 1 hafta kullanmadım, çünkü evde değildim. 5 gün kullandım, kullanmadım. Bugün laptop açılmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım, bunları bunları yapın diyor, yapıyorum yine olmadı, teknik servise gönderin diyorlar. Şaka mısınız? Daha yeni geldi. 1 ay sizdeydi zaten, yapmadınız mı kontrolleri?

7900 TL ödedim size, o kadar para verdim, 1 ayımı aldınız, hala hatalı cihazı yaptığınızı söyleyip geri gönderiyorsunuz. Güç düğmesine basıyorsun, klavye ışıkları yanıyor, mavi ekran geliyor. Bıos ekranı geliyor, 1 saniye sonra ekran gidiyor ve PC kapanıyor. Sonra kendi kendine tekrar açılıyor ve bu işlem tekrar ediyor. Kayıt numarası kar092492663. 7900 TL hem benden aldınız, hem bozuk cihazı tekrar yolladınız, hem 1 ay süremi aldınız, üstüne tekrar istiyorsunuz, en az 3 hafta yine elimde laptop olmayacak.

Lütfen müşteri olarak mağdur etmeyi bırakın. Yazılımcıyım, ben laptoptan para kazanıyorum ama elimde laptop yok. Bunu 1 değil, 2 değil, daha kaç olması lazım, yeter artık.

08 Ekim 2024 19:55 (Şikayetten 2 dakika sonra)

09 Ekim 2024 12:23

Değerli Atalay Ö., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 15:29
"Atakan beye ilgi alaka ve hizmeti için çok teşekkür ederim"

13 Haziran 2024 09:15

05 Eylül 2024 16:05