Talha sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Teknik Servis Hüsranı: Abra A7 Sorunları

19 Şubat 2024 20:55
Talha'nın Teşekkür Mesajı
“Teknik servisin düzeltemediği sorunları müşteri hizmetleri uzaktan bağlanım yaparak çözdü bu yüzden teşekkür ediyorum.”

Monster Abra A7 laptopum, aldığım günden beri aşırı fan ve ekran sıkıntısı yaşamaktadır. Bir hafta önce bu sebeplerden dolayı gönderdiğim teknik servis, sorunların çözümünü yapmadan cihazı tarafıma teslim etti. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerde de herhangi bir çözüm bulunamadı. Üstelik, ekranım kendi kendine parlaklığını kısmaya başladı. Eğer sorunlarıma bir çözüm bulunmazsa Tüketici Hakları'na başvuracağımı belirtmek isterim. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

19 Şubat 2024 20:59 (Şikayetten 4 dakika sonra)

20 Şubat 2024 13:33

Sayın Talha S., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Dilediğiniz zaman 0850 255 11 11 numaramızdan veya "[email protected]" adresine mail atarak Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Talha
21 Şubat 2024 15:17

12 Nisan 2024 16:36

24 Eylül 10:56
monster-laptopumda-surekli-ariza-ve-yetersiz-teknik-servis-deneyimi-4.jpg
monster-laptopumda-surekli-ariza-ve-yetersiz-teknik-servis-deneyimi-3.jpg
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Monster Notebookta Sürekli Ekran Kapanması Ve Değişim Talebi

21 Ekim 22:16
yeni-alinan-monster-notebookta-surekli-ekran-kapanmasi-ve-degisim-talebi-1.jpg

17 Ağustos 2024 09:45
Efehan sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Servise Giden Laptopumun Ekran Işık Sızması Sorunu Çözülmedi

17 Ağustos 00:28