Mehmet sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Pusat Business Pro Bağlantı Sorunu

Monster Notebook Pusat Business Pro Bağlantı Sorunu
03 Nisan 2023 11:23
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkezin teknik- şikayet ekibine ve Ankara şubesinden Uğur beye çok teşekkür ediyorum. Bir gün bile pişman etmeyen Monster ailesine teşekkür ederim”

01.04.2023 de Çukurambar/Ankara şubesinden Pusat Business Pro Kablosuz Metal Klavye satın aldım. Ürün gerçekten çok kaliteli, tam anlamıyla hayran kaldım fakat bir problem yaşıyorum ve bunu çözmeme teknik desteğin yardımcı olacağına eminim.

Sorunum ise şu, araştırarak anladığım kadarıyla klavye bluetooth üzerinden bağlantı sağladığı için evimdeki modemle frekans çakışması gibi bir durum yaşanıyor. Klavyeyi açtığım an bilgisayarın Wi-Fi bağlantısı kopuyor ve bağlanmıyor, telefonumdan kişisel erişim noktasına bağlanabiliyorum ama evimdeki modeme bağlanamıyorum.

İnternette bulabildiğim çokça çözüm yöntemini denedim ama çözüme ulaşamadım, 2 gündür telefon internetiyle film açıyorum klavyeyi kapattıktan sonra modeme geçiyorum :) Bu konuda yardım talep ediyorum.

03 Nisan 2023 11:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Ben Müşteri Memnuniyeti ekibinden Alper S. Talebinizi aldık ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede ekip arkadaşlarımla birlikte size ulaşacağız. Saygılarımızla, Monster Notebook Müşteri Hizmetleri

03 Nisan 2023 18:26

Değerli Mehmet K., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook,

04 Nisan 2023 16:50

Kısa sürede iletişim sağlayan Genel Merkezin teknik ekibine ve hızlıca ürünümün değişimini yapıp beni mağdur etmeyen Ankara şubesinden Uğur beye müşteri memnuniyetine verdikleri değer ve güleryüzleri için çok teşekkür ederim.

04 Nisan 2023 16:52

Bakım Sonrası Klavye Sorunu

Necip
21 Ocak 21:17
Bakım Sonrası Klavye Sorunu
Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sürecindeki Gecikme Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

Ceyhun