Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Mavi Ekran Veriyor

Monster Notebook Mavi Ekran Veriyor
21 Kasım 2023 13:30

Monster bilgisayarım 3. Kez mavi ekran veriyor. Hep windowsum suçlanmıştı. Kendileri Windows larını kurdular ve yine mavi ekran aldım. 3. De değişim olacaklarını söylediler. Artık bilgisayar değişimi istiyorum sürekli aynı hatayı almaktan bıktım. Bilgisayardan soğudum resmen.

30 Kasım 2023 13:46

Monster bilgisayarım mavi ekran vermesinden kaynaklı şu an 4. Kez serviste. Yazılımsal olduğunu söyleyip 3. Serviste kendi yazılımlarını kurdular ve yine mavi ekran aldım fakat beni arayıp hala yazılımsal olduğunu söylüyorlar ve değişim yapamayacaklarını söylüyorlar 3. Serviste değişim olacağı söylenmişti. Yazılımları kendileri kurduğu halde yazılım kaynaklı olduğu söyleniyor. 8 aylık bilgisayarımı 4 defa servise getirdim değişim istiyorum

21 Kasım 2023 13:35 (Şikayetten 5 dakika sonra)

21 Kasım 2023 16:26

Değerli Yusuf D., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Nursel sonuçtan memnun değil

07 Ağustos 2023 02:07

10 Ekim 2024 19:17
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Monster Bilgisayar Sürekli Arızalı, Servis Sorunu Çözemiyor, Değişim Talebi Reddedildi

20 Haziran 22:27

19 Ocak 2024 22:48
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2024 22:31
Monster Laptop Bozuk Bilgisayar Gönderiyor