Kerem sonuçtan çok memnun

Monster Notebook Masaüstüne Gelmeden Kapanan Laptop

17 Ocak 2024 17:11
Kerem'in Teşekkür Mesajı
“Mert beye teşekkür ediyorum”

15.01.2024 tarihinde KKTC şubesine verdiğim T5 20.3 Monster cihazımın bataryasında sorun vardı; ani düşüşler ve kapanmalar yaşıyordum. Bununla ilgili videoyu paylaştığım YouTube.com adresindeki videodadır. https://youtube.com/shorts/kHD_Ods_aRc?si=boOL9QrBFnEqTZZN
Bugün servis tarafından arandım, bataryamın test edildiğini ve herhangi bir sorun olmadığını söylediler.
Elimde somut bir şekilde çektiğim bir video varken bu durum ile karşılaşmam hoş değil.
Monster'in müşteri memnuniyeti adına bataryamın garanti kapsamında değişmesini talep ediyorum.

17 Ocak 2024 17:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

17 Ocak 2024 17:45

"Mert bey 15 dakika sonra iletişime geçti, cihaza format atmamı eğer sorun devam ederse yardımcı olacaklarını söylediler. Mert beye teşekkür ediyorum

17 Ocak 2024 17:54

Değerli Kerem O., Uzmanlarımız ile yapmış olduğunuz görüşmede sizlere çözüm alternatifleri sunulmuştur. Ürününüzü güzel günlerde kullanmanızı dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

17 Ocak 2024 18:15

Mert beye teşekkür ediyorum

Basar sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Servisi Sonrası Ekran Sorunu Ve Batarya Mağduriyeti

26 Ekim 2025 04:16

05 Eylül 2023 10:50
Monster Abra A5 17.2 Şarj Problemi
Berke sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 17:52
Barış sonuçtan memnun

09 Ağustos 2024 20:59
"Cihazla ilgilenildi atakan beye teşekkürlerimi iletiyorum"
Monster Notebook Kategorileri