Monster Notebook Kartal Servisine 4 Kere Gitti Geldi

14 Mart 2024 00:45

22/09/2022 tarihinde Monster Huma H5 V3.1.3 serisi iş bilgisayarını beğenerek aldık. Ocak 2024'e kadar bir sıkıntı olmadan kullandık. Sonra bir gün iş yerinde bilgisayar kapandı ve bir daha açılmadı. 'Nasip işi' diyerek servise gönderdik. Ancak bize danışılmadan i5 işlemcili bilgisayara i7 işlemcili anakart takılarak değişim yapılmış ve bu şekilde gönderilmiş. Servisten gelen bilgisayarı açtığımızda değişim yapıldığını anladık ve kullanmaya başladık. Ancak bilgisayarın fan bölümünden gelen ses o kadar yüksekti ki, kullanmak imkansızdı. Bu durumu videoya çekerek servise gönderdik. Ayrıca 'A cover' üzerindeki Monster logosunun üstünde çizikler vardı. Servis, anakartı i5 ile değişim yapılarak gönderdi. Ancak bu sefer 'B' ve 'C cover'larda darbeler olduğunu fark ettik. Yine de göndermeyi düşünmedik. Anket geldiğinde durumu bildirdim ve servisten arandım. Bana 'Ürünü gönderin, biz değişim yapalım' dediler. Personel, elimde videolu kanıtlar olduğu için çok üstelemedi. Ürünü servise gönderdim ve servis ücreti talep edildi. 'Siz değişim için göndermemi istediniz, neden para ödemem gerekiyor?' diye sordum ve 'Biz size döneceğiz' yanıtını aldım. Sonra 'B' ve 'C cover'ları değiştirip ürünü gönderdiler. Ürün elime ulaştığında şarj aleti eksikti. Servise durumu bildirdim ve iş yerinin kamera kayıtlarını inceledim. Şarj aletinin kutudan çıkmadığını belirttiler. 'Gönderirken ve gelirken kamera kayıtlarım var, gösterebilirim' dedim ve kayıtları gönderdim. Ancak 'Bulamadık, kargo sırasında kaybolmuş olabilir' dediler. 'Tamam, çok uzatmak istemiyorum' dedim. Her seferinde sorunlara sabırla yaklaştım. Ürün defalarca servise gitti ve geldi. En sonunda bilgisayarı açtığımızda yine fan sesi çok yüksekti. Klavye tuşlarından biri, seri yazı yazarken alt kısmında boşluk oluşturuyordu. Bu durumu da videoyla belgeleyeceğim. Artık bu bilgisayardan soğudum. İnsanlar, bütçelerinden kısarak kaliteli bir ürün almak ve fedakarlık yapmak istiyor. Ancak bir taraf düzeltilirken diğer taraftan başka sorunlar ortaya çıkıyor ve büyüyerek devam ediyor. Bundan sonra bu markayı tavsiye etmeyeceğim ve yakınlarıma da aldırmayacağım. Fan sesi ve klavye tuşlarının durumu hakkında videoyu da ekliyorum. İş hayatında kim böyle bir sesle ürün kullanmak ister, takdir sizin.

14 Mart 2024 11:31 (Şikayetten 10 saat sonra)

14 Mart 2024 12:19

Değerli Osman M., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

21 Mart 2024 11:20

4. Kez servisten aradılar bugün adı Yasin Bey idi herhalde, laptop yapıldı neyi vardı da yapıldı dedim işte parçalar değişti. C cover değişti. Dedim artık 4. Kez servise geldi laptop yenisini verin ya da model değişelim yok olmuyor öyle demeye getirdiler. Sıfır alınan bir laptop servis marifetiyle rezil edildi. Adaptör kayıptı, onu da bizde yok diyerek geçiştirdi. Monster Huma serisini iş hayatında olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmem paranızla rezil oluyorsunuz ki ben seni oldum. Arkadaşlar ben hakkımı THH heyeti ile alacağım 1 yıllık laptop 4 kere servis gördü son 3 ay da oynamadık vida yeri kalmadı. Düşünen arkadaşların bilgisine

27 Mart 2024 01:01

Servisten geldi laptop klavye arızası giderilmiş teşekkürler ama fan sesi muhabbeti hala devam ediyor. Yani video atıyorum, ses atıyorum istiyorsunuz ama bilgisayar aniden fan sesi çıkarıyor yani 4 kere servis hatası yüzünden işlem yapıldı 5. Ciye mi yollamak lazım anlam veremedim 3 ay git gel sizde kaldı zaten cihazım. Ne yapmamı bekliyorsunuz cihazı kırıp çöpe mi atalım?

27 Mart 2024 01:04

Bana şu sesin normal olduğunu mu kabullendirmek istiyorsunuz? Kararı son kullanıcılara bırakıyorum artık? Bu ses bu bilgisayar da ana kart değişimi yapılana kadar yoktu?

Deptford

Daha alalı 1 sene olmadan bakıma yollayayım dedim teknik servise yolladım. Geri geldiğinde sizdeki gibi bir fan sesiyle karşılaştım. Aradım ve şikayetimi belirttim tekrar servise yollamam gerektiğini söylediler. Bu seferde anakartı değişip yolladılar. (bakım sırasında yakmışlardı herhalde :d) fan sesi gitmişti ama şimdi de fan sesini mumla aratan yeni sorunlar ortaya çıkmıştı. 144hz de 30 FPS, driverların indirilmemesi, indirilenlerin doğru çalışmaması, turbo fanın çalışmaması ve daha fazlası... Garantisi dolmadan değişim talep ettim reddettiler. Çevremdeki kimseye bu markayı önermiyorum

Furkan

Merhaba öncelikle geçmiş olsun benim de süreç benzer seyretti aynı model Huma H5 v3.1.3 kodlu cihazı 12.10.2022'de online alışveriş platformu sitelerden birinden aldım ve 02.10.2023'e kadar sorunsuz şekilde kullandım daha sonra Cihaz çat diye kapandı açılmadı Kartal servise gitti Aynı sizde olduğu gibi i7 ana kart takılmış olarak servisten geldi sorun giderildiği için takılmadım bu şekilde de 08.03.2024'e dek kullanımımı devam ettirdim yine cihaz çat diye kapandı ve Kartal Servise gitti tekrar ana kart değişikliği yapıldı bu kez i5'li ana kart takılmış olarak geldi ancak Cihaz bu servisten geldiğinin ikinci günü yine Çat diye kapandı ve Pazartesi günü değişim isteğimi belirten bir dilekçe ile Kartal servisine gitmek üzere Kargoya verdim Çarşamba günü servis kaydı açıldı perşembe günü sabah değişim onayı verildiğinin mesajı geldi bugün de Cihazımın stoğu olmadığı için üst model cihazla değişim yapılacağı bilgisi verildi bakalım gelen cihaz nasıl çıkacak

27 Ağustos 2024 16:32
Monster Huma H5 V3.2.1 Çöp Oldu