Yusuf sonuçtan memnun

Monster Notebook Huma H4 Isınma Ve Kapanma Sorunu

31 Temmuz 2023 14:17
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Sorunun çözülmesi biraz zaman alsa da teşekkür ederim.”

Yaklaşık 3 ay önce almış olduğum Monster Huma H4 laptop standart kullanımda bile aşırı ısınıyor ve zaman zaman kendiliğinden kapanıyordu. Teknik servise göndermeme rağmen sorun hiçbir şekilde giderilmedi. Bilgisayarım halen aşırı bir şekilde ısınmaya ve kendiliğinden kapanmaya devam ediyor. İş bilgisayarı diye satılan bilgisayar zoom toplantısı esnasında kapanıyor. Öğretmenim ve işlerim bu bozuk bilgisayar yüzünden aksıyor. Monster'in bir an önce paramı iade ederek mağduriyetimi gidermesini istiyorum. Yoksa bu markaya hiçbir şekilde saygım kalmayacak.

31 Temmuz 2023 14:21 (Şikayetten 4 dakika sonra)

31 Temmuz 2023 16:30

Değerli Yusuf N., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

07 Ağustos 2023 06:09

Ayın üçünden beri uzun süreli teste tabi tutuldu deniyor. Ama halen bekliyorum.

25 Ağustos 2023 07:19

Monster, bilgisayarın iadesini yaptı. Teşekkür ederim.

25 Ağustos 2023 07:21

Sorunun çözülmesi biraz zaman alsa da teşekkür ederim.

18 Temmuz 2024 16:31

31 Temmuz 2024 12:27

07 Nisan 2024 15:11
Monster'da Yaşadığım Yorucu Mağduriyet
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Ekim 2023 12:24
Monster Notebook Kategorileri