Monster Notebook Bilgisayarım Teknik Servisten Geldi Ve Çalışmıyor.

18 Ağustos 2023 21:04

Bilgisayarımı bir yıl önce yolladım bakım için ısınma sorunu için geri döndüğünde açılmadı ve tekrar yolladım çözülmedi. Format atıp düzelttim ve yaklaşık bir yıl ekran kartı güncellenmedi. İ. Daha sonra tekrar göndermemi istediler gönderdim. Bilgisayarım gittiğinde çalışır vaziyetteydi. Sadece ekran kartı görmüyordu yalnız 3 gün önce geldi. Bugün kontrol ettim ve hiç açılmıyor. Şarj olduğu bile görünmüyor. Teknik servis ana kart arızalı dedi ve 23 bin tl istediler reddettim gönderdiğimde çalışan ana kart nasıl şimdi çalışmıyor. Veya bilgisayarım hiç açılmıyor. Dışarıya güvenmediğim için vermediğim bilgisayarımı teknik servise yolladım daha beter çıktı. Geri dönüşünüzü beklemekteyim.

18 Ağustos 2023 21:07 (Şikayetten 2 dakika sonra)

19 Ağustos 2023 12:51

Değerli Sergen A., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Monster Notebook, Hamza

Cem sonuçtan hiç memnun değil

Monster Notebook Ücretsiz Bakım Sonrası Servis Sürecinde Ücret Talebi ve Kullanıcı Hatası İddiası

07 Nisan 20:29
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Monster Tulpar T7 Bilgisayarımda Fan Arızası Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

30 Ekim 2025 18:43
monster-tulpar-t7-bilgisayarimda-fan-arizasi-ve-yetersiz-servis-destegi-nedeniyle-magduriyet-4.jpg

Teknik Serviste SSD Kayboldu, Verilerim Silindi Ve Maddi Zarara Uğradım

09 Ekim 2025 14:43