Monster Notebook Ayıplı Ürünü

18 Şubat 2024 19:481.414

21.12.2022'de sipariş verdiğim Monster Tulpar t7 21.9 modeli ilk geldiğinde sorunlu olduğu için değiştirildi. Daha sonra, web sitesinde belirtildiği gibi Ultra ayarlarda iddia edilen FPS değerlerini vermediği için yetkili servise teslim ettim.

10-15 gün beklememe rağmen herhangi bir işlem yapılmadı. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle geri almak zorunda kaldım ve şu anda yaşadığım sorunlar çok fazla. Lütfen bu bilgisayarla ilgilenin ve müşterinizle ilgilenmenizi rica ediyorum. 41 bin lira ödedim.

18 Şubat 2024 19:49 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Şubat 2024 10:29

Değerli Atakan A., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, İbrahim

20 Şubat 2024 01:32

Yalandan 2 tane şey değiştirip düzelttiğini söyleyen beyefendiye teşekkür ediyorum.

Monster Cihazlarının Ardasında Durmuyor

21 Mayıs 2024 16:181.177

21.12.2022 tarihinde sipariş verdiğim Monster Tulpar T7 21.9 modeli ilk geldiğinde sorunlu olduğu için değiştirildi. Dah...

Monster Laptop Teknik Sorunları Çözülmüyor!

Yunus
14 Ekim 2024 21:335.056

09.07.2021 tarihinde satın aldığım Monster Tulpar T7 20.3.1 model laptopumda son 6 aydır teknik sorunlar yaşamaktayım. C...

2 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Monster Servise Gönderdiğim Ürün Kırık Geldi

Monster ServiseGönderdiğim Ürün Kırık Geldi

Hatice
Monster Notebook Donma Sorunu

Monster NotebookDonma Sorunu

Bedirhan
Monster Tulpar T5 V23.4.2 Donma Sorunu!

Monster Tulpar T5V23.4.2 Donma Sorunu!

Bedirhan
Monster Teknik Servis Problemleri Çözemiyor!

Monster Teknik ServisProblemleri Çözemiyor!

Sergen
Monster Tulpar T7 V20.1 SD Card Girişi Açılmıyor!

Monster Tulpar T7V20.1 SD Card Girişi Açılmıyor!

Nazmi
Lakayıt Monster Müşteri Hizmet Servisi