Monster Laptop Oyunda Şarj Almayı Kesiyor.

06 Mart 2024 21:47

Ben Monster Abra A7 V13.1 kullanıyorum. Laptopu ilk aldığım birkaç ay sorun yoktu ama sonradan bir sorun ortaya çıktı ki 2 yıldır onunla uğraşıyorum. Performans isteyen bazı oyunlara girdiğimde bilgisayar şarj almayı birden kesiyor. Bazı oyunlarda biraz oynadıktan sonra bazı oyunlarda ise oyuna girdiğim gibi şarjı kesiyor. Şarj aletini tak çıkar yapıyorum. Biraz götürüyor ama sonra yine aynısı oluyor. 3 defa teknik servise gönderdim. Hepsinde de bakım yapıp geri gönderdiler. Bir de üstüne bu yetmezmiş gibi bilgisayar yeni taktığım SSD yi bazen görüyor bazen de görmüyor. Kapatıp açıyorum sürekli. Monster gerçekten pişmanlıkmış.

12 Mayıs 2024 23:33

Merhabalar ben Monster Abra A7 V13 modelli laptopu yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Daha önce laptobumda oyundayken şarj kesme sorunu vardı. 3 defa teknik servise gönderdim sonuncusunda bataryayı değiştirdiler. Şarj alma problemi artık yok. Ama şimdi de oyun oynarken kasmalar başladı. Daha önce böyle bir problem yoktu sadece şarj almayı kesiyordu şimdi de oyundayken ciddi kasmalar başladı. Düzelir belki diye format attım ama yine düzelmedi. Belirli oyunlarda değil neredeyse oynadığım tüm oyunlarda yapıyor. CPU oyunda değilken bile çoğunlukla 98 derece oluyor. Bir de fanlar teknik servise göndermeden önce daha sesli çalışıyordu. Daha önce gönderdiklerimde de aynı sesle çalışıyordu. Ama fan sesi sonuncu defa gönderdiğim teknik servisten sonra daha az sesli çalışıyor. Kontrol merkezinden fan ayarlarına baktığımda fan çalışıyor gözüküyor. Ama dediğim gibi ses azaldı. Daha öncelerinde teknik servise yolladığımda fan sesi azalmamıştı. Oyunlarda kasmasından dolayı artık oyun oynayamıyorum. Ve bu laptoptan artık gerçekten soğudum. Daha önce yaşadığım şarjı kesme sorununu bile halledilmek için yaklaşık 1 yıl uğraştım. Kim bilir bunun için ne kadar uğraşacağım.

Son olarak bu yorumu Monster almak isteyip de araştırmak için okuyanlar varsa onlara sözüm "Monster pişmanlıktır".

06 Mart 2024 21:52 (Şikayetten 5 dakika sonra)

07 Mart 2024 18:14

Sayın Furkan T., Telefon numaranızdan size ulaşamadık. Dilediğiniz zaman Çözüm Merkezimize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Monster Laptop Şarj Sorunu: Performans Düşüşü Ve İade Zorlukları

12 Aralık 2024 07:14
Mert sonuçtan çok memnun

14 Eylül 2023 22:05
"Kaliteli bir hizmet için teşekkürler."
Miray sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2023 15:45
"Yardımlarınız için çok teşekkürler Mert Bey."

Monster Notebook Kategorileri