Onur sonuçtan hiç memnun değil

Monster Laptop Kronik Sorun Şikayetleri

08 Ağustos 2023 17:43

Monster Notebook'tan aşağıda belirttiğim sorunlar nedeniyle şikayetçiyim.
T7 V22.2 model laptopumla ve Aryond A32 V1 monitörümle ilgili defalarca çeşitli sorunlar sebebiyle servise gittim. Bir ay içerisinde 4 defa servise ürün bıraktım. Hem işimden oluyorum hem de yoruldum artık o kadar yol gidip gelmekten.
Bilgisayar ekranımın donması, takılma sesi gelmesi, ekran kartı çökme hataları, mavi ekran hataları, monitöre ekran kararması, SSD hız sorunu gibi çeşitli sebeplerden defalarca servisinize girip ürün bıraktım.
Bugün monitör ve bilgisayarımı sabah açılış saatinde Beşyol mağazanızdan ekran kararması şikayetinden aldım. Gün içerisinde işteyken bilgisayarımda görev çubuğunun altında izi kaldığını gördüm. Bilgisayarımın ekranı ile defalardır sorun yaşıyorum. Teknik servisi arayarak uzaktan erişimle çözülmeye çalışılmış olup çözülemeyip tekrar servise yönlendirildim. Şu anda tekrar bilgisayarımı Beşyol servisinize teslim etmeye gidiyorum. Bilgisayarımın garantisinin bitmesine yaklaşık bir ay kala bu kadar çok sorun yaşayıp servisle uğraşmak, işimden alıkoymakla birlikte zamanımdan da zarara uğratmaktadır. Bütün sistemim (bilgisayar, klavye, monitör, bağlantı kablosu, kulaklık, kulaklık standı, mouse pad, webcam) markanıza ait olup bu kadar sorunla karşılaşmak gerçekten can sıkıcı.
Bilgisayarımın kronik sorunları olduğu açık ve nettir. Daha fazla servis ile yıpranmak istemiyorum Bilgisayarımın, sorunsuz yeni bir bilgisayar ile değiştirilmesini talep ediyorum. Çevremdeki onlarca arkadaşımın bilgisayarı Monster olup benim gibi kronik sorunlar yaşamadıklarını, yaşayan arkadaşlarımın bilgisayarlarının yenisi ile değiştirildiğini bilmenizi isterim.

19 Ağustos 2023 23:33

Monster Marka T7 V22.2 model bilgisayarımı kronik sorunlardan kaynaklı defalarca servise götürmüş ve şikayet oluşturmuştum. Uzun uğraşlar sonunda cihazımın değişimi yapıldı. 19.08.2023 tarihinde yeni cihazı teslim almaya gittim. Cihaz jelatinle çizilmiş ve tozlanmış şekilde bana teslim edildi ve ürünün test edildiği ve sıfır olduğu söylendi. Cihazı test ederken ekranda gariplik olduğunu belirttim. Cihazda driverlar kurulu olmadığı için olabileceği söylendi. Ürünü teslim alıp işletim sistemi kurulumu yaptıktan sonra müşteri hizmetleri desteği ile driver kurulumlarını gerçekleştirdim. Cihazı kapatıp yeniden başlattığımda aynı sorunla karşılaştım. Ürün değişimi yapılıyor, iki ay boyunca servisle uğraşıp bilgisayarsız kalıyorum, maddi ve manevi zarara uğratılıyorum ve sonuçta verilen bilgisayar da arızalı çıkıyor. Bu bilgisayarın kapalı kutu ve sorunsuz şekilde çalışanı ile değiştirilmesini ve garanti edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde markanın benimle alay ettiğini düşünmeye başlayacak ve Tüketici Mahkemelerine başvuracağım.

Ek
Ek
11 Ağustos 2023 18:07

Monster Notebook şikayetimin devamı niteliğindedir. Tulpar T7 V22.2 model bilgisayarımdaki ekran sorunları sebebiyle cihazımı defalarca servisinize bırakmış, şikayet kayıtları oluşturmuştum. Bir buçuk aydır sürekli teknik servisinize geliyorum. Bir önceki şikayet kaydımda cihazın sorunlarının ardı arkası kesilmediğini, ürünün işlemlerinin tamamlandıktan sonra başka sorunlarla karşılaştığımı belirttim. Son olarak Aryond A32 V1 monitörümle kullanımda ekranımda kararmalar olduğunu söylemiştim ve ikinci kez bıos güncellemesi ile sorunun giderildiği söylendi. Sabah saatlerinde bilgisayar ve monitörümü aldıktan sonra bilgisayar ekranında görev çubuğu altında ghost screen olduğunu fark edip aynı gün bilgisayarımı tekrar servise bırakmıştım. Bugün teslim alabileceğime dair mesaj üzerine teslim almaya gittim.

Bugün 11.08.2023 tarihindeki teknik servis ziyaretimde ürünümü teslim almak üzere Beşyol mağazanızı ziyaret ettim. Ürünümde LCD panel değişimi yapıldığı tarafıma iletildi. Ürünü teslim alıp servisinizde test ettim ve cihazımın ekranında arka planda kısa süreli titremeler gördüm. Ürünüm haftalardır teknik servise gelmekte olup sürekli sorunların çözüldüğüne dair bilgiler verilip ve ürün tarafıma teslim edilip sorunlar resmen giderilmemiştir. Toplam bir buçuk ayı bulan teknik servisi süreci beni hem maddi hem manevi hem de zamanından almış olup zararı uğratmıştır. Bilgisayarımın kronik sorunları birbirini bırakmamaktadır. Cihazla ilgili sorunların bitmedi ve tam olarak çözümlenemediği açıkça ortadadır. Cihazı teslim aldığım gibi test eder etmez bankoda teslim aldığım ilgiliye tekrar şikayet kaydı oluşturarak teslim ettim. Şikayet kaydımın cihazın ekranında arka plan detaylıca incelendiğinde titremeler olduğu yönünde teknik servis sürecinden mağduriyetimle ve cihazın bir türlü sorunlarının giderilmemesi sebebiyle cihazımın değişimini talep ettim. Bankodaki çalışanınız talebimi cihaz değişimi yerine iade olarak açmıştır. Bu yanlışı fark etmem üzerine çalışanınızı uyararak iade talebinin değişim talebine çevrilmesini talep ettim. Banko çalışanınız talebin üzerine özür dileyip aynı talep içerisine değişiklik bildirdiğini ve benim talebimin cihaz değişimi olduğunu eklediğini bildirdi. Daha fazla teknik servis süreci yaşayıp bilgisayarımla ilgili sorunlarla uğraşmak istemiyorum. LCD ekranının yeni değişmiş olduğu cihazımda ekran titremeleri yaşanmasının normal olduğunu düşünmüyorum. Bahse konu tüm sebeplerden cihazımın derhal değişimini talep ediyorum.

08 Ağustos 2023 17:46 (Şikayetten 3 dakika sonra)

08 Ağustos 2023 18:12

Şu anda (08.08.2023-18.11) Beşyol servisinizde görev çubuğumun izi videodaki gibi.

09 Ağustos 2023 10:45

Değerli Onur Ş., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

09 Ağustos 2023 15:01

Değişim talebimi aldığınızı, teknik servise yaşadığım sorunları ileteceğinizi ve tekrar mağduriyete uğramam adına sorunların kalıcı şekilde çözümlenmesi için onarımların yapılmasını sağlayacağınızı ilettiniz. Garanti sürecimin sonuna yaklaşmakta olduğumu, sorunların devamlılığının oluşabileceğini, sorunların kronik olduğunu ve bu sebeple değişim talebinde bulunduğumu bildirdim. Garanti süreci bitse dahi 30 gün içerisinde bir sorun olursa çözeceğinizi söyleyerek ek olarak 30 günlük bir garanti taahhüt ettiniz. Ben de 31. Veya daha sonraki günlerde de benzeri sorunlar yaşamaktan endişe duyduğumu, benzer şikayetlerle sürekli servise getirdiğimi ve önceliğimin ürünün değişmesi yönünde olduğunu belirttim. Şu anda ürünüm servisinizde olup, komisyonun değişim talebim konusundaki cevabını bekliyorum. Umarım kısa sürede olumlu bir görüş alırım ve mağduriyetimi gidermiş olursunuz. Teşekkür ederim.

11 Ağustos 2023 15:20

11.08.2023 tarihindeki teknik servis ziyaretimde ürünümü teslim almak üzere Beşyol mağazanızı ziyaret ettim. Ürünümde LCD panel değişimi yapıldığı tarafıma iletildi. Ürünü teslim alıp servisinizde test ettim ve cihazımın ekranında arka planda kısa süreli titremeler gördüm. Ürünüm haftalardır teknik servise gelmekte olup sürekli sorunların çözüldüğüne dair bilgiler verilip ve ürün tarafıma teslim edilip sorunlar resmen giderilmemiştir. Toplam bir buçuk ayı bulan teknik servisi süreci beni hem maddi hem manevi hem de zamanından almış olup zararı uğratmıştır. Bilgisayarımın kronik sorunları birbirini bırakmamaktadır. Cihazla ilgili sorunların bitmedi ve tam olarak çözümlenemediği açıkça ortadadır. Cihazı teslim aldığım gibi test eder etmez bankada teslim aldığım ilgiliye tekrar şikayet kaydı oluşturarak teslim ettim. Şikayet kaydımın cihazın ekranında arka plan detaylıca incelendiğinde titremeler olduğu yönünde teknik servis sürecinden mağduriyetimle ve cihazın bir türlü sorunlarının giderilmemesi sebebiyle cihazımın değişimini talep ettim. Bankadaki çalışanınız talebi mi cihaz değişimi yerine iade olarak açmıştır. Bu yanlışı fark etmem üzerine çalışanınızı uyararak iade talebinin değişim talebine çevrilmesini talep ettim. Banko çalışanınız talebin üzerine özür dileyip aynı talep içerisine değişiklik bildirdiğini ve benim talebimin cihaz değişimi olduğunu eklediğini bildirdi. Daha fazla teknik servis süreci yaşayıp bilgisayarımla ilgili sorunlarla uğraşmak istemiyorum. LCD ekranının yeni değişmiş olduğu cihazımda ekran titremeleri yaşanmasının normal olduğunu düşünmüyorum. Bahse konu tüm sebeplerden cihazımın derhal değişimini talep ediyorum.

14 Ağustos 2023 09:52

Cihazımın ekranındaki sorunların videoları olmasına rağmen ekranda bir sorun olmadığı ve cihazı teslim alabileceğim söyleniyor. Sorunların devam etmesi durumunda tekrar servise bırakın deniliyor. Ben sürekli servisinize gidip gelmek zorunda mıyım? 2 aya yakındır bilgisayarsızım işimden gücümden oluyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Barış
Barış

Onur bey bana ulaşır mısınız rica etsem ben de aynı sorunları tamamen aynı yaşıyorum dahasını da yaşayacağım sizler bir çözüme ulaştınız mı acaba merak ediyorum biraz bahsedebilir misiniz Instagram kullanıcı adım barismrngz veya [email protected] a mail atar mısınız teşekkür ederim

Onur

Merhaba, son durumun ardından Bilgisayarı alıp gerekli kurulumları Müşteri Hizmetleri ile uzaktan sağladım. Ve sorun yaşanmaya devam etti tabi ki. Ve tekrar Beşyol Mağazasının yolunu tuttum. Açtım cihazı yanlarında, verdikleri talimatları kendileri ile uyguladığımı bildirdim. Ve yalnızca sıfır, kapalı kutusunda ürün talep ettim. Birkaç gün sonra kapalı kutuda yenisini teslim ettiler.

22 Mayıs 2024 14:02
Burak sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2025 13:50

24 Temmuz 2024 20:25