Monster Bilgilendirmesiz Ve Uzun Süren Teknik Servis Süreci

Monster Bilgilendirmesiz Ve Uzun Süren Teknik Servis Süreci
07 Temmuz 2024 10:29

Monster teknik servise bilgisayarımı aynı sorun yüzünden ikinci kez gönderiyorum. Çözülmemesi ayrı bir problem fakat 28.06.2024'te bilgisayarımı teslim ettim, bugün 07.07.2024 olmasına rağmen henüz hiçbir dönüş almadım. Teknik servis sürecinin internet sitesinde 1-7 gün süreceği yazıyor ama beni hala sorunla ilgili bilgilendiren bile olmadı. Onarıma ne zaman geçileceğini bilmiyorum. Monster'den pişman olmakta haklı olmaya devam etmek istemiyorum ama beni şaşırtmıyor.

07 Temmuz 2024 10:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

08 Temmuz 2024 10:55

Değerli Merve Ç., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Atakan

Merve
12 Temmuz 2024 18:51

Burayı güncellemek için bilgisayarı teslim almayı bekledim. Atakan bey beni aradı görüştük ve gerçekten ilgililerdi. O gün içerisinde dönüş sağlandı. Geçmişte çözülmediği için aynı sebeple bilgisayarı 2. Defa götürdüğümden sanırım bu sefer ücret almadılar. Ama geçen sefer 2500 lira ödemiştim ve sorunum devam ediyordu mağdur muyum değil mi o kısmı bilmiyorum. Ama buraya yazdıktan sonra hemen dönüş sağlandı ve ilgilendiler.

Muhammed sonuçtan memnun

Muhammed
25 Temmuz 2024 11:31

Kamil
27 Şubat 12:51
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Monster Teknik Servisinde Uzayan Tamir Süreci Ve İletişim Sorunları

24 Temmuz 2024 12:35
Monster Teknik Servisinde Uzayan Tamir Süreci Ve İletişim Sorunları
Mehmet sonuçtan çok memnun

14 Temmuz 2024 15:29
"Atakan beye ilgi alaka ve hizmeti için çok teşekkür ederim"

Gökay
08 Kasım 2024 10:56