4 Kez Arıza Veren Monster Notebook İle İlgili Şikayet Ve İade Talebi

10 Mayıs

Sayın Monster Notebook Yetkilileri,

Bu mektubu, markanızın müşteri hizmetleri ve ürün kalitesiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayan bir müşteri olarak size iletiyorum. Satın aldığım Monster marka notebook'un sürekli tekrarlayan arızaları ve yaşadığım mağduriyet beni derinden etkilemiştir. Bu mektupla, mağduriyetimin giderilmesi için bir çözüm talep etmek amacıyla sizinle iletişime geçiyorum.

Satın Alma Bilgileri:

Tarih: 19 Ocak 2021 Ürün Modeli: Abra A7 V11.2.1 Sipariş Numarası: SIP0754527124 Belge Numarası: EAN2021000005592

Notebook'u satın aldığım günden itibaren sürekli olarak ekran sorunlarıyla karşılaşıyorum. Ekranın gidip gelmesi ve sürekli arızalanması nedeniyle cihazı tam dört kez servise göndermek zorunda kaldım. Ancak her seferinde, tamir edildiği iddia edilen notebook'u geri aldığımda aynı sorunun devam ettiğini görmek beni hayal kırıklığına uğratmaktadır.

İlk olarak, 8 Ekim 2021 tarihinde notebook'u ilk kez servise gönderdim. Ancak tamir sonrasında sorunun çözülmediğini fark ettim. Bunun üzerine, 20 Ekim 2021 tarihinde tekrar servise gönderdim, ancak sonuç yine aynıydı. Üçüncü kez servise gönderdiğimde, 17 Aralık 2021 tarihinde, umutlarım bir kez daha boşa çıktı ve sorun devam etti. Son umudumu taşıyarak 19 Ekim 2022 tarihinde dördüncü kez ürünü servise gönderdim, ancak sonuç yine hüsran oldu ve aynı sorun hala devam etmektedir.

Bu zaman zarfında bir tez ödevi gibi önemli bir projede kullanmam gereken notebook'un sürekli arızalar nedeniyle güvenilmez hale gelmesi beni büyük ölçüde etkilemektedir. Bu durum, sadece bir ürünün değil, markanızın güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti konusunda da ciddi bir endişe yaratmıştır.

Bu sebeple ürünümün iade edilmesini veya değiştirilmesini talep ediyorum. Dört kez tamir edilmesine rağmen sorunun hala çözülmemiş olması büyük bir hayal kırıklığı yaratmaktadır.

Şimdiye kadar yaşadığım sorunlar ve sürekli tekrarlayan arızalar, Monster markasının kalite standartlarına uygun olmadığını ve sorunun çözülmediğini göstermektedir.

Bu noktada, müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi hatırlamanızı ve benimle iletişime geçerek mağduriyetimi gidermek için gereken adımları atmanızı talep ediyorum. İade veya değişim talebimle ilgili olumlu bir geri dönüş almadığım sürece, hukuki yollara başvurma hakkımı kullanmak zorunda kalacağımı belirtmek istiyorum.

Son olarak, talebimle ilgili olarak en kısa sürede benimle iletişime geçmenizi ve mağduriyetimin giderilmesi için adımlar atmanızı bekliyorum.

4 Kez Arıza Veren Monster Notebook İle İlgili Şikayet Ve İade Talebi
Monster Notebook Logo
10 Mayıs 14:44

Monster Notebook Logo
10 Mayıs 16:34

Değerli Muhsin K., Cihazınızın teknik servisimizde incelenmesi için tarafımıza ulaştırmanızı rica ederiz. Kapsamlı inceleme sonrası tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır. Detaylı Bilgi: https://www.monsternotebook.com.tr/teknik-servis/ Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Muhsin
11 Mayıs 16:33

İyi günler Mert Bey, Bugün Anlaşmalı olduğunuz Yurtiçi Kargo ile ürünümü fevkalade şekilde, eksiksiz paketleyip gönderdim. Teknik servisteyken benimle tekrar iletişim kurmanızı ve bunca zamandır yaşanılan durumlardan teknik servisinde kendim tarafından bilgilendirmek isterim. Benimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim. Saygılarımla.

Monster Bilgisayarında Ekran Sorunu

2 gün önce

2021 yılı nisanında Monster marka bilgisayar aldım. Kendi işlerimde evde kullanmak için. Bilgisayarın herhangi bir seyahat (bir kez servise bakıma gönderme haricinde) öyküsü veya evden çıkma durumu olmadı. Eylül ortasında ekranda çizgilenmeler oluştu. Servise gönderdim ekran değişti. 4000 lira civar...

Monster Notebook Uzun Onarım Süresi Ve Yetersiz Bilgilendirme

2 gün önce

1- Monster Tulpar bilgisayarımı "hayalet ekran" arızası nedeniyle 28.08.2023 tarihinde İstanbul-Kartal Teknik servisine KAR082330766 servis kaydıyla elden teslim ettim. Hemen ertesi gün (29.08.2023) bilgisayarımın onarıldığına dair aldığım SMS doğrultusunda ürünümü teslim aldım. 2- Aynı günün akşa...

Monster Notebook Format Atarken Cihazın Kapanması

6 gün önce

Monster Tulpar t7 v. 22.1 cihazımı 07/09/23 tarihinde siyah ekranda kalma sorunuyla servise kargoladım. Cihaz elime 19/09/23 tarihinde ulaştı. Siyah ekran sorunu giderilmişti ama Monster her zamanki gibi beni şaşırtmadı! Bir sorun çözülmüşken başka bir sorunla cihazı elime verdiler. Cihazı açtığımda...

Monster Ürüne Zam Yapıp Siparişimi İptal Etti

1 hafta önce

Hepsiburada'dan 3 Eylül de Monster laptop satın aldım. Sipariş numarası: 139 301 557. Üründe hediye Norton 360 CD si gözüküyor. Gelmediği için talep açtırmıştım. 17 gün olmasına rağmen satıcı cevap vermedi. Cevap vermediği için Hepsiburada ürünü iade etmiş. Benim haberim olmadan. Bana hiçbir şekilde...

Monster Ürüne Zam Yapıp Siparişimi İptal Etti

Monster Abra A5 V19.4.4 Mavi Ekran Hataları!

1 hafta önce
"Mert Bey'e teşekkür ederim, tam sorunun ne olduğunu anlayarak çözüme ulaşmam için gerekli tüm yönlendirmeleri yaptı. Sorunum çözüldü, karşılaştığım zorluklarla artık karşılaşmıyorum. Teşekkürler."

0 Yorum

Monster Notebook Şikayetvar üye markasıdır