Sayın Monster Notebook Yetkilileri,
Bu mektubu, markanızın müşteri hizmetleri ve ürün kalitesiyle ilgili büyük bir hayal kırıklığı yaşayan bir müşteri olarak size iletiyorum. Satın aldığım Monster marka notebook'un sürekli tekrarlayan arızaları ve yaşadığım mağduriyet beni derinden etkilemiştir. Bu mektupla, mağduriyetimin giderilmesi için bir çözüm talep etmek amacıyla sizinle iletişime geçiyorum.
Satın Alma Bilgileri:
Tarih: 19 Ocak 2021
Ürün Modeli: Abra A7 V11.2.1
Sipariş Numarası: SIP0754527124
Belge Numarası: EAN2021000005592
Notebook'u satın aldığım günden itibaren sürekli olarak ekran sorunlarıyla karşılaşıyorum. Ekranın gidip gelmesi ve sürekli arızalanması nedeniyle cihazı tam dört kez servise göndermek zorunda kaldım. Ancak her seferinde, tamir edildiği iddia edilen notebook'u geri aldığımda aynı sorunun devam ettiğini görmek beni hayal kırıklığına uğratmaktadır.
İlk olarak, 8 Ekim 2021 tarihinde notebook'u ilk kez servise gönderdim. Ancak tamir sonrasında sorunun çözülmediğini fark ettim. Bunun üzerine, 20 Ekim 2021 tarihinde tekrar servise gönderdim, ancak sonuç yine aynıydı. Üçüncü kez servise gönderdiğimde, 17 Aralık 2021 tarihinde, umutlarım bir kez daha boşa çıktı ve sorun devam etti. Son umudumu taşıyarak 19 Ekim 2022 tarihinde dördüncü kez ürünü servise gönderdim, ancak sonuç yine hüsran oldu ve aynı sorun hala devam etmektedir.
Bu zaman zarfında bir tez ödevi gibi önemli bir projede kullanmam gereken notebook'un sürekli arızalar nedeniyle güvenilmez hale gelmesi beni büyük ölçüde etkilemektedir. Bu durum, sadece bir ürünün değil, markanızın güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti konusunda da ciddi bir endişe yaratmıştır.
Bu sebeple ürünümün iade edilmesini veya değiştirilmesini talep ediyorum. Dört kez tamir edilmesine rağmen sorunun hala çözülmemiş olması büyük bir hayal kırıklığı yaratmaktadır.
Şimdiye kadar yaşadığım sorunlar ve sürekli tekrarlayan arızalar, Monster markasının kalite standartlarına uygun olmadığını ve sorunun çözülmediğini göstermektedir.
Bu noktada, müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi hatırlamanızı ve benimle iletişime geçerek mağduriyetimi gidermek için gereken adımları atmanızı talep ediyorum. İade veya değişim talebimle ilgili olumlu bir geri dönüş almadığım sürece, hukuki yollara başvurma hakkımı kullanmak zorunda kalacağımı belirtmek istiyorum.
Son olarak, talebimle ilgili olarak en kısa sürede benimle iletişime geçmenizi ve mağduriyetimin giderilmesi için adımlar atmanızı bekliyorum.
0 Yorum