Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
17 Nisan 2024 20:28

MoneyPay uygulamasında, Pro kartımda ki bakiye benim dışımda transfer edildi ve bakiyeyi kullanamayacağım, kartımın aktif olmadığı söylendi. İki saat boyunca müşteri hizmetlerine aktarılarak oyalanıyorum. 'Bizlik bir sorun yok' şeklinde bir cevap alıyorum. Kartı şirkete satarak parasını alıp, kullanımını sağlamak istiyorum.

18 Nisan 2024 09:19 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz alınmıştır. Müşteri Deneyimi Ekibi olarak en kısa sürede gerekli kontrolleri gerçekleştirip, tarafınıza geri dönüş sağlayacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Nisan 2024 10:42

Değerli Kullanıcımız, Money Pay' e iletmiş olduğunuz bildiriminiz değerlendirme/inceleme aşamasındadır. En kısa sürede sonuçlandırılıp, tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

18 Nisan 2024 17:06

Değerli Kullanıcımız, Aktarmış olduğunuz bildiriminize istinaden iletişim’de kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden sizi aradık ancak ulaşamadık. Konu ile ilgili bilgi verebilmek için tarafınıza yeniden arama yapacağız. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

19 Nisan 2024 10:03

Değerli Kullanıcımız, İletişim’de kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden sizi iki kez aradık ancak ulaşamadık. Mutlu Günler Dileriz. Money Pay Müşteri Deneyimi Ekibi

MoneyPay Pro Kart Kullanamıyorum

Özlem
17 Ocak 2025 09:27

Hassan
10 Eylül 2023 16:30
Doğu sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 16:51