Mondihome  Clary Koltuk Başlığı Sorunu

21 Nisan 2024 20:08

Clary koltuk başlarının hepsinde bulunan çıtaların daha sağlam bir ağaç çeşidiyle ücretsiz değişmesini talep ediyorum sanırım üretimsel bir hata var 5 ay gibi kısa bir sürede koltuk başlarının bu şekilde kırılmasından dolayı şikayetçiyim ve hiçbir şekilde Mondi'yi tercih etmeyeceğim muhatap bulamıyorsunuz

22 Nisan 2024 18:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

24 Nisan 2024 11:11

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

24 Nisan 2024 11:14

Merhaba şirket politikasının bana vermiş olduğu bilgi sadece beni arayıp servisi beklemeniz gerekmektedir bu şekilde müşteri memnuniyeti sağlamaya çalışırken bike müşteriyi daha fazla memnuniyetsiz ediyorsunuz

24 Nisan 2024 11:22

Ve ürünle ve çözümle ilgili en ufak bir ürüne sahip çıkma emaresi gösterilmedi sattıkları ürünü sahip çıkmayan bir firma kesinlikle bsr daha Mondi'nin önünden bile geçmeyeceğim

Mondi Home Kırıkkale Şubesinde Gecikmeli Teslimat Ve Eksik Parçalar

Mondi Home Kırıkkale şubesinden 04.04.2026 tarihinde İron model bir l koltuk takımı aldım. Kurban Bayramı’na yaklaşık 50...

Mondi Home Kırıkkale Şubesinde Gecikmeli Teslimat Ve Eksik Parçalar

Tümünü Gör
Mondihome Matilda Koltuk Kumaş Tüylenmesi

Mondihome MatildaKoltuk Kumaş Tüylenmesi

Tuğçe
Mondihome Çekmece Zor Açılıyor!

Mondihome ÇekmeceZor Açılıyor!

Atakan