Figen sonuçtan hiç memnun değil

Mondi Kalitesiz Ürün/ Natura Koltuk Takımı

Mondi Kalitesiz Ürün/ Natura Koltuk Takımı
21 Haziran 2023 00:22

Mondi natura koltuk takımımı alalı daha bir yıl dolmadı. Oturup kalkarken çatur çutur ses yapıyor. Daha önce orta ayak yamulmasıyla ilgili ve yine ses çıkartmasıyla ilgili şikayet yazmıştım. Servis yönlendirildi orta ayak sorunu çözüldü çıkan ses için ayak değiştirildi. Ve üzerinden 5-6 ay geçmeden yine çatur çutur ses çıkartmaya başladı. Vallahi aldığımdan beri evimde kalabalık misafir ağırlamadım bir koltukta eşim bir koltukta ben oturuyorum yani üçlü koltuk üzerinde bir kisinin oturmasıyla koltuk bu kadar ses çıkartıyor kalabalık misafirim olsa ve üçlü koltuk üzerinde üç kişi otursa sanırım ayaklar ayrılıp iskeleti dağılacak misafirime rezil olacağım bende böyle bir izlenim ve fobi oluşturdu. Bu nasıl kalitesizliktir anlamadım. Tam bir hayal kırıklığı ve pişmanlıksın Mondi markası /Natura Koltuk takımı.

Figen
Figen
21 Haziran 2023 00:21

Bu arada ürünün ortasının form kaybedip göçük görüntüsü oluştuğundan bahsetmemişim bile Mondi... Onu ne yapacağız...

21 Haziran 2023 00:25 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Mondi Müşteri Hizmetleri

21 Haziran 2023 12:24

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, mondi Müşteri Hizmetleri

13 Kasım 2023 00:09

Mondi Marka Ve Kaliteli Diye Aldığım Üründen Sürekli Sorun Yaşamak

21 Temmuz 2023 13:23
Mondi Marka Ve Kaliteli Diye Aldığım Üründen Sürekli Sorun Yaşamak

Mondihome Ekol Koltuk Takımında Yamulan Ayak Ve İlgisizlik!

28 Temmuz 2025 14:23
Seda sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 23:09

Feyzullah