Onur sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 20:31

Modalifeten aldığımız düğün paketi içindeki bohem Plus koltuk takımlarımızın başlıkları bozuk. Berjerler kirli geldi. Modalife Sarıgazi şubesini aradığımızda hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Satarken her şeyle güzelce ilgilenip satıyorlar, ama malın arkasında duran hiç kimse yok. Montaja gelenler taşeron çalışanlar, kurumsallık sadece reklamda var; içeride malın arkasında durmada kurumsallık sıfır. Montaja gelen taşeron firması bu firmanın malları hep böyle diyorlar. Koltuk başlıklarında sıkıntı var diyoruz, yapacak bir şey yok, bu firmanın üretimi böyle diyorlar. Sonra fabrikayı arıyoruz, ürünlerde sıkıntı var diye 15 gün içinde dönüş sağlanacak diyorlar. Yeni evleneceğiz, düğün tarihimiz geldi. Evdeki koltukların başlıkları sökük, berjerler kirli şekilde bekliyoruz. 1 hafta 10 gün sonra dönüş yapıyorlar. Gelip bakacağız diyorlar, geliyorlar, tespit ediyorlar. Bunlar nasıl koltuk diye sitem ediyorlar. Ama onun da üzerinden 1 hafta 10 gün geçti. Kimse dönüş yapmıyor. Arıyoruz, dönüş yapacağız diyorlar, dönmüyorlar. Arıyoruz, sizi öne aldık diyorlar. Düğün tarihi geldi. Bizim evimizde koltuk takımları kullanılmaz durumda. Acilen bunları ya para iadesini yapın ya da hepsini komple değiştirin.

28 Aralık 2024 09:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

14 Eylül 2024 18:58

İbrahim
19 Haziran 2025 10:27
Eksik Ve Hasarlı Ürün Teslimatı Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum
Hafize sonuçtan hiç memnun değil

Hafize
27 Temmuz 2024 19:28
Enes sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 12:41

Modalife Kategorileri