Missha Fiş Fatura-iade Sorunu

Ankamall'daki Missha mağazasından aldığım BB kremi, satış sorumlusunun ısrarları üzerine aldım. Eve geldiğimde kremin renginin benim için koyu olduğunu ve eskiden kullandığım aynı ürünün bir ton koyusu olduğunu fark ettim. Ürünü değiştirmek istiyorum; ancak, mağaza bana fiş vermedi. Elimde sadece banka dekontu bulunmakta. Online fatura gibi bir sistem olup olmadığını ve bu şekilde iadenin kabul edilip edilmediğini bilmiyorum. Eğer iade edilmiyorsa, neden fiş ya da fatura verilmediğini merak ediyorum.

10 Mayıs 2024 09:17 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz öncelik olarak geri bildirim için teşekkür eder yaşanan durum adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. 4449089+ tarafımıza dönüş sağlamanızı gerekli aksiyonların alınması adına ve mağduriyetin giderilmesi için önemle rica ederiz. Sevgiler

Yetersiz Mağaza Işığı Ve Bilgilendirme Nedeniyle Yanlış BB Krem Satışı, İade Talebim Karşılanmadı

18.09.2025 akşam saatlerinde Bursa Sur Yapı AVM Missha mağazasından BB krem satın aldım. Mağazadaki ışıklar çok yetersiz...

Yanlış BB Krem Tonu Ve İade Sorunu

Nişantaşı citys'de bulunan Missha adlı mağazadan 2070 TL'lik alışveriş yaptım. Aldığım yaklaşık 600 TL tutarındaki BB kr...

Yanlış BB Krem Tonu Ve İade Sorunu

Missha Layering Fit Fondöten Bozuk!

Missha LayeringFit Fondöten Bozuk!

Hazal
Missha Pompası Bozuk Krem