Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 17:04

11.11.2023 tarihinde misbahçe firmasından gua sha taşı aldım. 15.04.2024 tarihinde yuz masajı yaparken taş ortadan ikiye kırıldı. Firma ile iletişime geçerek urunu incelemeleri istedim. Zira her gün aktıp kullanılan bir araç değil kullanıma bağlı yıpranma olduğunu sanmıyorum. Doğal taşların kırılabilir olduğunu değişim ve iade olmadığını belirttiler. Söz konusu tas kırılabilir ise urunu satarken açıklama olarak ya da paketinde aynı şekilde uyarı olarak yazmaları gerekmez. Firmanın bu tutumunu marka güveni ile örtüşmediğini düşünüyorum. Ve tüketiciye eksik bilgilendirme yapılmıştır.

Burcu
Burcu

Kullanıma bağlı kırılma olması gayet normal. Bu taşlar Face roller gibi değil, cilde manuel bir baskı yapıyorsunuz. Yaparken de ister istemez ürünü sert tutuyorsunuz. Marka ile bağlantım yok ancak bence bu durumda iade alınmaması gayet normal. Face roller tercih ederseniz bence daha rahat kullanabilirsiniz.

Melih sonuçtan memnun

13 Ekim 2023 17:02
"Doğru şekilde yaklaştığınız, detaylı açıklamanız ve kırılan parfüm için çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkürler"
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 15:27
Cemal sonuçtan memnun değil