Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Çocuğumun Okul Tecrübesi Ve İlgisiz Öğretmen Sorunu

21 Şubat 2024 03:0613.762

Namık Kemal İlköğretim Okulu'ndaki H*** öğretmenden şikayetçiyim. İlkokul birinci sınıfa giden oğlum okula alışamadı, her gün ağlıyor. Öğretmen çok sert ve veliyi asla dinlemiyor, çocuğum hakkında bilgi vermiyor. Bir gün çocuğum okulun ortasında kendini yerlere vurarak ağladı, öğretmen çocuğuma hiç dokunmadı, sakinleştiremedi. Ben bir anne olarak dayanamadım, yanına gittim. Bana herkesin içinde bağırdı. Sözlü şiddete maruz kaldım. Sonrasında ise çocukla ilgili bilgi vermiyor, 'Bir sorunun olursa idareyle görüş, benimle muhatap olma' dedi. Öğle arasına ait kamera kayıtlarına bakılmasını istiyorum. Bu öğretmen yüzünden çocuğumun bir senesi geriye gidiyor, sınıf değişikliği istiyorum. Lütfen bana yardım edin. Bu öğretmen hiçbir şekilde profesyonel değil. Dört çocuğum okula gidiyor, hiçbir zaman böyle bir şey yaşamadım. Öğretmen beni muhatap almıyor.

2 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen İn Çocuğu Dışlaması Veliye Karşı Saygısızca Konuşması

15 Aralık 2023 18:1210.116

Elazığ Merkez 17 Kasım İlköğretim Okulu'ndan şikayetçiyim. Öğretmen ve müdür yardımcısının tutumunu ele almak istiyorum....

5 Destek

Milli Eğitim Bakanlığı Okulda Temizlikçi Olmaması

Milli EğitimBakanlığı Okulda Temizlikçi Olmaması

Berfin
Afyonkarahisar Oruçoğlu İlkokulu Bahçesi Artık Çöplük Yuvası!

AfyonkarahisarOruçoğlu İlkokulu Bahçesi Artık Çöplük Yuvası!

Özlem
Milli Eğitim Bakanlığı Oğluma Mobbing Yapılıyor!

Milli EğitimBakanlığı Oğluma Mobbing Yapılıyor!

Tuncay
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Sistemi Yanlış!

Milli EğitimBakanlığı Eğitim Sistemi Yanlış!

Sercan

Öne ÇıkanKonular