Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Öğretmen İn Çocuğu Dışlaması Veliye Karşı Saygısızca Konuşması

15 Aralık 2023 18:12

Elazığ Merkez 17 Kasım İlköğretim Okulu'ndan şikayetçiyim. Öğretmen ve müdür yardımcısının tutumunu ele almak istiyorum. Okula konuşmak için gittiğimde, yaşanan olayla alakası olmadığı halde çocuğumun yaramazlığını öne sürerek beni haksız çıkarmaya çalıştılar. Öğretmenin gelmesini rica ettim. Öğretmen geldiğinde, yaptığı şeyin ne kadar yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. Ancak öğretmen, aramızda geçen konuşmayı okul bahçesindeki velilere ve sınıftaki öğrencilere yalan yanlış bir şekilde anlatarak oğlum üzerinde psikolojik şiddet yaratmıştır. Oğlum bu durumdan arkadaşları tarafından da etkilenmiş ve öğretmen daha önce de sınıfta birkaç kez oğluma psikolojik şiddet uygulamıştır. Ben, nezaketimi bozmadan konuşmaya çalışsam da, öğretmen sesini abartılı bir şekilde yükselterek kötü bir üslupla 'Git, sen kimsin?' diye bağırmıştır. Bir eğitim kurumunda hiçbir öğretmenin veliye bu şekilde davranmamalıdır. Kişiliği oturmamış, sözde öğretmenler eğitimci olamazlar. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

20 Aralık 2023 17:12

Milli Eğitim Bakanlığı Elazığ Merkez Anaokulu İncelemesi

12 Eylül 2024 16:08
Havva sonuçtan hiç memnun değil

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Elazığ/MERKEZ - Barış Pınarı Anaokulu

18 Eylül 2023 16:00