Furkan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2023 13:27

Mikro yazılım sql tabanlı problemleri sürekli bayilerine paslıyor. Bayiler yüksek ücretlerle destek vermekte. Mikro destek ekibinden talep ettiğimde ise bizim yapabilecek bir şeyimiz yok deniyor. Yani müşteriyi bayilerin kucağına atıyorlar.
Daha yetki biri ile görüşebilir miyim diyorum, görüşebileceğim kimse olmadığı söyleniyor.

Peki ben neden destek ücreti ödemek zorundayım? Ben uygulamaya bir şey yapmadım. Lisans sunucu versiyonu uyumsuz hatası alıyorum, benim kabahatim mikro yazılımı tercih etmiş olmak mı? Veya diyelim yetkin elemanınız yok, ödeyeceğim bedeli karşılayın, hediye kontör atın vs., böyle bir teklifte yok.

Yani işin özeti bayi ücretiyle bakarsa bakar bakmazsa bakın başınızın çaresine moduna geldik.
Ve bu durum bir sefere mahsus da değil. Her defasında ödenecek bu ücret.

Şikayetçiyim, firmamızın destek talep zararı karşılanmaz ise gerekli yerlere şikayette bulunacağım.

24 Temmuz 2023 14:03 (Şikayetten 35 dakika sonra)

Tahsin

Ekteki hatalara göre server tarafı güncellenmiş ancak Client güncellemeleri yapılmamış. Bu gibi sorunları kimseye bağlı kalmadan kendiniz de rahatlıkla çözebilirsiniz. Mikronun bulup sisteminden gerekli dokümanlara ulaşabilirsiniz.

Erkan

Beyefendi bir şeyi merak ediyorum. Siz müşterinize her defasında mal ya da hizmet sattığınızda neyse bu seferde bizden mi olsun diyorsunuz?

Furkan

Merhaba, merakınızı gidereyim hemen. Biz müşteriye malzeme veya hizmet sattığımızda müşteriyi tecrübesiz kişilerin elinde perişan etmiyoruz. Alt bayilere yönlendirmiyoruz. Kendi hatamız ise bedelini ödüyoruz. Bayimizin mikro ile anlaşması sonlandı bizde mikronun direkt kendisine bağlanmış idik. Muhasebecimize muhasebe öğretin demedik, anlaşmalı olduğumuz eski alt bayiden senelik ücretiyle hizmette aldık 2 sene boyunca. Buradaki problem sql kaynaklı, yani bizim dokunarak müdahale edebileceğim bir durum söz konusu değil. Kabahatli kim ise o çözsün diyoruz. Biz bakmıyoruz diyorlar. Yaşadığımız bölgedeki başka firmalara soruyoruz arkadaşımız senelik izinde haftaya dönecek deniyor, garip rakamlar telaffuz ediliyor. Kendinizi tanıtmadan, anlamadan girmişsiniz konuya ama demek ki sorumluluk hissettiniz üzerinizde. Cevabınızı bekleriz.

İsmail sonuçtan çok memnun

17 Şubat 15:30
"Berka Bey ve Firdevs Hanıma çözüm için büyük uğraşılarından dolayı teşekkür ederim"
Mikro Jump Yazılımında Teknik Destek Eksikliği
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Mikro Yazılım Mikro Jump Ve Hızlı Satış Ve Promosyon Uygulaması

16 Ağustos 2024 11:56