Ferruh sonuçtan hiç memnun değil

Migros'ta Güvenlik Görevlisinin Saygısız Tavrı

Ferruh
16 Kasım 2024 23:00

16.11.2024 akşam saat 17.00-17.30 civarında Keçiören Antares AVM'de bulunan Migros markete eşim, 16 yaşındaki kızım ve 3 yaşındaki oğlumla alışverişe gidiyorlar. Alması gereken malzemeleri alıyorlar ve ben arıyorum bir şeyler sipariş vermek için. Eşim, işimizin bittiğini ve çıktıklarını söylüyor ancak geri dönüyorlar ve istediklerimi alıyorlar. Tekrar kasada ödeme yapıyorlar ve kasadan ayrıldıktan sonra bayan bir güvenlik görevlisi, daha marketten çıkmadan, 'Koluma şöyle bir geçin. Siz,' diyerek önceki alışveriş poşetlerini göstererek, 'Siz kameradan görüldünüz, sıvı yağ ve diğerlerini ödeme yapmadan çıkış yapamazsınız,' diye bağırarak dikkatleri bize doğru çekmiştir. Sonra ilk kasa görevlisi bayan bizi fark ederek, 'Ben geçtim o poşetleri,' deyince, 'Ha tamam gidin hadi,' dedi ve gülerek diğer güvenlik görevlisine, 'Kanka boş, bir şey çıkmadı, aksiyon yok,' dedi. Bir yetkili çağırın dediğimde ise, 'Hadi abla hadi,' deyip beni dışarı iterek çıkardılar. Kurumsal market zinciri Migros'ta bu denli insanları küçümseyen bir personel olması üzdü bizi.

17 Kasım 2024 10:06 (Şikayetten 11 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
01 Aralık 2024 19:04