Migros Vatandaşlara İyi Gelmiyor

Ahmet
27 Mart 2023 09:04

26.03.2023 günü saat 09.00-12.00 -15.00 'de sebze ve meyve alışverişi yapmak için 3 defa Polatlı Migros mağazasına gittim. Ankara Depo biriminiz sevkiyatı yapmadığı için alışverişimi yapamadım. O depo biriminizin yöneticisinin iş ahlakından yoksun olduğu ortaya çıkmaktadır. Polatlı Migros mağazasını küçümsüyorlar. Diğer mağazalara sevkiyatlar sorunsuz yapılıyor ancak Polatlı mağazasına teslimat gecikiyor, çürük, hasar görmüş ürünler gönderiyorlar. Migros genel merkez bu işini ihmal eden depo yöneticisiyle ilgili gereğini neden yapmıyor?

29 Nisan 2023 12:30

Migros kurumsallıktan uzak kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken bir Mağaza. Tüketici şikayetleriyle ilgilenmiyorlar. Oluşturmuş olduğunuz şikayet kayıtlarıyla ilgilenmeyip geri dönüş yapmıyorlar. Reklam veriyorlar ancak hepsi boş. Ürünler ve hizmetle alakalı şikayetlerimiz yanıtsız kalıyor.

27 Mart 2023 10:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Her türlü görüş ve önerilerinizi bize ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

Kader sonuçtan hiç memnun değil

Sanal Market Teslimatında Sürekli Sorun Ve Yetersiz Hizmet

Kader
12 Haziran 01:20
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Migros Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor Ve Teslimat Sorunları Yaşanıyor

Yılmaz