Bihter
19 Mayıs 2023 11:57

Migros'tan 14.05.2023 tarihinde 23 parça ürün sipariş vermiştim, ertesi gün haber verme gereğinde bile bulunmadan siparişimi iptal ettiler. Müşteri hizmetleri ile görüşme sağladım. Durumu sorguladığımda mağazanın neden iptal verdiğini göremiyoruz diye bir ibarede bulundular. 16.05.2023 tarihinde tekrar sipariş verdim. Ertesi gün küfür eder gibi deterjanlarla gıdayı aynı poşete koymalarını geçtim deterjanın ağzını açık bırakıp poşete koymaları sonucu orada bulunan tüm ürünler mahvoldu. Ürünleri getiren kurye arkadaşa durumu aktardım. Çözüme kavuşamayınca müşteri hizmetleri ile de görüşme sağladım. Migros Yenimahalle Şb... Şikayetçiyim, bir daha asla sanal market kullanmamam gerektiğini anlıyorum. Migros gibi kaliteli bir markaya bu yapılanlar yakışmıyor.

19 Mayıs 2023 12:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

Yağmur
23 Mart 2024 03:34
Leyla sonuçtan çok memnun

Leyla
08 Eylül 2023 20:39
"Öncelikle gözde hanıma sureci başlatmaya yardımcı olduğu için daha sonrada Migros ailesine teşekkür ederim"
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
06 Ağustos 2023 23:18

İrem
11 Mayıs 2023 21:17
Migros Sanal Market Teslimat Sağlanmadı, Muhatap Yok!
Migros Sanal Market Teslimat Sağlanmadı, Muhatap Yok!

Turan
11 Temmuz 2023 10:13