Zümra sonuçtan hiç memnun değil

Migros Sanal Market: Ödeme Alındı, Sipariş Oluşmadı!

Migros Sanal Market: Ödeme Alındı, Sipariş Oluşmadı!
14 Kasım 2024 21:59

Migros sanal marketten alışveriş yaptım ve ödeme aşamasına geçip ödememi başarıyla tamamladım. Benim kartımdan ödeme çekilmesine rağmen siparişim oluşmadı. Bu durumu müşteri hizmetlerine 3 kez ilettim, her müşteri temsilcisinin ilk söylediği cümle tarafımızca kontrollerimiz sağlanma aşamasında oldu. Son arayışımda bu sorunun yaşanmasının ardından 4 saat geçmesine rağmen hala bankama işlemin yansımadığını ve bir an önce çözülmesini talep ettiğimi belirttim. Ben sorunumun çözülme işleminin bankaya iletildiği zaman kısa bir süre içinde çözülebilir olduğunu 50 kere dile getirmeme rağmen mantıklı bir cevap alamadım. Hem zaman kaybı yaşadım, hem de siparişimin yenileyebilmek adına ücret iadesini beklediğim için zor durumda kaldım. Her yazılım hata verebilir fakat Migros gibi büyük bir kurumun çok ufak sayılabilecek bu sorunu en fazla 1 saat içinde çözmesi gerekirken tam 8 saattir benim kartıma ücret iade işlemi yansımadı. Bankama işlem yansıtıldığı zaman iade ücretinin hemen düşmeyeceğini fakat işlemin gözüktüğünü farkında olan bir bireyim. Ayrıca müşteri hizmetleri sorunu çözmek için vardır, ters bir ses tonunda cevap vermek için değil.

15 Kasım 2024 08:58 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, İletiniz için teşekkür ederiz. Her türlü görüş ve öneriniz için bize ulaşabilirsiniz. Online kanallarımız ile ilgili iletileriniz için Migros uygulamamızın canlı destek alanından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Migros Ticaret a. Ş.

15 Kasım 2024 11:24

Zaten kaç kere tarafınıza ulaşmama rağmen işlemim hala değerlendirme aşamasında.

Onur
Onur

Selam zümra aynı durum başıma geldi sonuç ne oldu sende?

Hülya
03 Temmuz 2025 16:07