Midas Uygulamasından Zarar Edersiniz Dikkat

Sima
24 Aralık 2023 23:21

Midasta yapılan işlemlerde kesin zarar edersiniz çünkü fiyat ortalamaları yanlış ve hisseyi aldıktan sonra kar yaptığınızı sanıp sattığınızda zararda olabilirsiniz benim başıma geldi ve hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

1. Fiyat ortalaması yanlış
2. İşlem. Hacimleri yükselince size hisseyi kar da olsa zararda olsa sattırmıyor hep hata veriyor.
3. Grafikler sürekli yanlış.

Ben bu firmadan çok zarar ettim
Kendilerine durumu belirttim lakin yardımcı olmadılar.
Üstelik gönderdikleri mesajlarda bile sistemimizdeki yaşanan sorunları iyileştirmeye çalışıyoruz diye bile kendilerini açık bile ediyorlar. Ama sonuçta siz zarar görüyorsunuz.
Bu durumu denetleyen kimse onlara da yazacağım.
Kendi sistemlerinin hatalarımdan benim zararına sebep olanların boğazlarından geçmesin. Yedi ceddinden çıksın inşallah

profile profile
25 Aralık 2023 09:36 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba, Talebiniz doğrultusunda tarafınızla yapılan görüşmeye istinaden bilgi verilmiştir. Destek olmamızı istediğiniz her konuda uygulamamızdaki Destek sayfasından ve hafta içi 09.00-00.00 saatleri arasında 0850 241 2 241 numaralı Destek Hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Midas Destek.

Sinan sonuçtan çok memnun

Sinan
01 Kasım 2023 10:55
"Sorun midas la ilgili değildi benim tamamen yanlış bilgim yüzünden sizlerden özür diliyorum midas+güven+sevgi💸♥️. Teşekkürler..."
Midas Para Kazandırmak Yerine Kaybettiriyor
Midas Para Kazandırmak Yerine Kaybettiriyor

Resul
14 Ağustos 2023 14:41
Recep sonuçtan çok memnun

Recep
25 Ocak 2024 14:40
"Teşekkürler"
Enver sonuçtan hiç memnun değil

Enver
07 Temmuz 2023 18:47
Cumhur sonuçtan hiç memnun değil

Midas'ın Kaybettirdiği Para!

Cumhur