Aykut sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Hs Luxury Klima Ve Servis Sorunu

24 Eylül 2024 21:00

Sıfır almış olduğum 2023 model mg hs Luxury arabamda garantisi devam ederken (alalı 1 yıl bile olmadı) klima sorunu oluştu. Soğutmamaya başladı. Bunun üzerine aracımı Bursa'daki tek yetkili servis olan Ceketçiler servisine götürdüm. Ancak servis eğer darbe nedeniyle oluşmuş bir sorun ise garanti kapsamında kabul edilemeyeceğini söyledi. Ben kendilerine herhangi bir darbe ya da kaza olmadı dediğimde ise, siz farkında olmadan park halindeyken bile birileri darbe yapmış olabilir dendi. Bunu tespit etmek için de ön tamponu söküp bakmamız gerekiyor denildi. Tamam ne gerekiyorsa yapın dedim. Ancak eğer sökünce darbe belirtisi görürsek 2500 tampon sök tak ücreti size yansıtılır denildi. Ben de garantisi devam eden bir araçta teşhis koyabilmeniz için yaptığınız bir işlemin faturasını kullanıcıya yansıtmak istemelerini doğru bulmayarak aracıma herhangi bir işlem yaptırmadan aracımı geri aldım ve mg merkezi aradım. 12 Eylül tarihinde mg merkezi aradığımda konu incelenip size dönülecek dendi. Bu bekleme sürecinde birkaç kez merkezi aramama rağmen hala bir dönüş olmadı. Mg Merkez ile görüşmemin üzerinden tam 12 gün geçti ve hala bir dönüş gerçekleşmedi. Mg aracımla hem klima mağduriyeti, hem servis problemi hem de Genel Merkezin ilgisizliği ile karşı karşıyayım. Sorunumun acilen çözümünü talep ediyorum.

25 Eylül 2024 08:53 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizin incelemeye alındığını ve sizinle en kısa sürede iletişime geçileceğini iletmek isteriz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili ihtiyaçlarınızda size destek vermekten memnuniyet duyarız. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

09 Ekim 2024 22:44

'Sizinle en kısa zamanda iletişime geçilecektir' dediniz ancak bunun üzerine de tam 15 gün geçti hala arayan yok! Sorunun çözümünü geçtim henüz arayan bile yok! Hayatımda bu kadar kötü çalışan bir müşteri ilişkileri departmanı görmedim. Üstelik ilk şikayet bildirimim üzerinden de tam 1 ay geçmiş durumda. Paranızla rezil olmak isterseniz mg tercih edebilirsiniz!

16 Ekim 2024 21:20

Bugün tam 5 hafta oldu. Hala bir gelişme yok. Mg garantisi devam eden aracımdaki sorunu anlamak için yapılacak işlemlerden ücret talep ediyor ve haklı talebime hala dönüş yapmıyor. Gerçekten inanılmaz!

21 Ekim 2024 09:06

Müşterimiz ile irtibata geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. MG Türkiye Müşteri Hizmetleri

Murat
Murat

Hangi parçayı değiştirerek sorunu çözdüler. Bende de var aynı problem. Bilgi paylaşabilir misiniz?

Çağatay
Çağatay

Sorununuz çözüldü mü acaba

Aykut

Çözüldü ancak çok uzun sürdü. Ben tamam açın motoru ancak bir darbe var derseniz, darbenin fotoğraflı kanıtını istiyorum dedim. Bunun üzerine açıp baktılar ve açınca tabi ki bir darbe izi bulamadılar ve garanti kapsamında yaptılar.

Vedat
Vedat

Bugün Mg almak için karar vermiştim bir de şikayet var ı kontrol etmek faydalı olacaktır dedim ama o kadar sorunlu ve şikayetler havada kalmış günler geçmesine rağmen çözüm için yazılmamış bile en iyisi arkama bakmadan kararımı iptal etmek... Teşekkürler ederim değerli kullanıcı arkadaşlara...

MG HS Aracımda Su Kaçağı Ve Garanti Kapsamı Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

22 Eylül 2025 15:10
Eyyup sonuçtan hiç memnun değil

MG Türkiye Mg Hs Luxury Fren Diski Sunroof Ve Sensör Sorunları

08 Ağustos 2024 20:07