Eser sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Benz Türkiye İzmir Bornova Has Otomotiv İn Büyük Mağduriyeti

20 Ağustos 2024 12:43

Mercedes Benz Türkiye Ankara acentadan Mart 2024'te 0 km Mercedes A200 AMG Hatchback araç aldım. 30 Nisan 2024'te bir araç benim 0 kusurumla yandan vurdu. Aracı Mercedes yetkili servis İzmir Bornova Has Otomotiv'e 2 Mayıs'ta teslim ettim. Perte yakın yüksek bir meblağ ile hasar olduğu söylendi. Yeni araç talebime rağmen onarım kararı alındı. En geç 2 ayda teslim edileceğini taahhüt eden servis, Ağustos 20'si oldu, halen aracı yedek parça bekleniyor açıklamasıyla bana teslim etmedi. Büyük mağduriyet yaşamaktayım. Derhal aracımın parasının bugünkü faiz bedelleri dahil edilerek tarafıma ödenmesini veya yeni bir 0 aracın aynı model teslim edilmesini istiyorum. Aksi takdirde yasal yollara başvurmak durumundayım. Acilen bu çözümleri bekliyorum.

20 Ağustos 2024 16:47 (Şikayetten 4 saat sonra)
21 Ağustos 2024 18:39

Verdiğiniz numara ile daha önce çok defa görüşüldü ancak hiçbir gelişme olmadı. 4 aydır yedek parça gelemedi

21 Ağustos 2024 20:03

Herhalde dalga geçiyorsunuz... Kaç kez aradım, kayıtlarınızda da vardır. Almanya'ya da mail gönderdim. 4 ayda Almanya dan yedek parça gelemiyorsa bu ülkede satış yapmayın. Kapatın Mercedes Benz Türkiye'yi... Çok mağdur olduk ve ilgisizliğinizi geçtim bir de dalga geçer gibi cevap veriyorsunuz. Zaten sizde kayıtlı bu aramalar. Cevap yazmış olmak için yazdığınız bu cevap la Mercedes kalitesini de aşağı çekiyorsunuz.

Selahattin
Selahattin

Eser Bey hangi kasko kaskoyu yaptırdınız? Perte çıkmasına rağmen onarım kararı aldı Mercedes

Alper

Ben şimdi o yazıyı alabilmek için Türkiye'de dava açacağım söyledikleri hakim savcı aracılığı ile istenirse verebiliriz. Şimdi ben hukuki yoldan alıp hem kendilerine hem de eğer yazıda Almanya'ya suçu atarlarsa dava açacağım sonuçları mutlaka paylaşırım. Lütfen sizde gelişme olursa paylaşırsanız sevinirim. Bu arada ben yemin ettim o araç bir şekilde çıkacak çıktığı gün satıp bir daha da Mercedes'in önünden ne kendim geçerim ne etrafımı geçiririm kalite alalım derken başımıza bela almışız maalesef. O kalitesiz diye düşündüğümüz markalarda 3 saatte çözülen sorunu 4 aydır çözemeyen sözde kalite...

Alper

Merhaba Eser aynı durum benim de başımda var 4 ay oldu tampon getiremiyor Koluman İstanbul servisi sucu Almanya'ya atıyorlar ama Almanya'da avukatım var yazı verin diyorum yazı da veremiyorlar size bir yazı verdiler mi?

Eser

Hayır hiçbir şey vermiyorlar. Topu Almanya'ya atıyorlar.

Simge sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes CLA200: Sürekli Arızalar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

23 Ekim 2024 15:56