07 Eylül 2023 17:42

Mengerler Ankara şubesinden 2022 Kasım ayında 2022 model eqs 580 model araç aldım. Aracı aldığım günden bu yana arızaları bitmek bilmedi ilk etap da stop arızası ile sürekli olarak uğraştık yenisi ile değiştirildi yine sıkıntı giderilmedi ve sonrasında bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine soket girişlerinin kontrol edilmesi ile şikayetimiz giderildi. Daha sonrasında araç sürekli olarak yüksek voltaj sistemini kontrol ettirin uyarısı vermeye başladı. Bunun neticesinde bizi yolda bıraktı ve Mercedes yılmazlar bayisine çekici ile alındı aracımız. Araç için batarya arızası olduğunu belirttiler ve değişiminin yapılmasını şöyledir. Durumu kabul etmediğimizi avukatımız aracılığı ile ihtar ettiğimiz de ne hikmetse araç yapıldı dediler ve tarafımıza teslim ettiler. Aracı aldıktan sonra 2 gün bile kullanamadan yine arızayı verdi fakat ellerinde ikame araç olmadığı için aracı söyledikleri günde getirmemizi ve bu süreçte aracı kullanmamamız gerektiğini bildirdiler. Aracı belirttikleri gün servise bıraktık ve 15 gün sonunda döndüklerin de aracın bataryalarının değişmesi gerektiğini tekrar tarafımıza bildirdiler. Bu durumu yine kabul etmedik ve arabuluculuğa başvurduk. Bu süreçte ikame olarak verdikleri aracı geri istediklerini ve aracımızı servisten çekici aracılığı ile aldırmamızı aldırmadığımız taktir de otopark ücreti yansıtacaklarını belirttiler. Kısacası Mercedes elektrikli araç konusunda ne yazık ki sınıfta kaldı. Ve konu ile hiçbir şekilde ilgilenmediler ve tarafımı bir kez olsun aramadılar. Eşimin aracı ve şirkette ki ticari araçlarımın hepsi Mercedes ev en yakın süreçte hepsini Farklı marka ile değiştireceğim. Çok sevdiğimiz yıldıza bizi yalnız bıraktıkları ve ilgilenmedikleri sebebi ile veda etmek zorunda kalıyoruz

19 Eylül 2023 11:52 (Şikayetten 11 gün sonra)

Görkem
Görkem

Merhaba aracımda aynı sorun yaşanıyor ne ikame araç veriliyor ne arıza çözülüyor Siz bu durumda nasıl çözdünüz ya da çözebildiniz mi?

Sıfır Mercedes'te Aylarca Süren Arıza Ve İkame Araç Sorunu

19 Aralık 2025 10:30
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes EQS450 Aracımda Lastik Sorunları Ve Çözüm Bulamayan Yetkili Servis

06 Ekim 2025 12:14
Mercedes EQS450 Aracımda Lastik Sorunları Ve Çözüm Bulamayan Yetkili Servis
mercedes-eqs450-aracimda-lastik-sorunlari-ve-cozum-bulamayan-yetkili-servis-2.jpg
Tüm EQS Şikayetlerini Gör