Selim sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Araç Hareket Halinde İken Durup Kalkışta Stop Ediyor

26 Mayıs 2024 17:13

150.119 km de aracın bakımını yaptırdım. 150.000 periyodik bakım dışında, aracın çalışır vaziyette yolda giderken tekleme yaptığı ve zaman zaman durduğu noktadan tekrar hareket ederken motorun stop ettiği şikayetimi bildirdim. Fatura detaylarında görülen işlemler yapıldı. Ve motor arıza ışığı sönmüş olarak araç teslim edildi. Servis personeli son derece ilgili ve güler yüzlü idi. Bu konuda hiçbir sorunum yok. Ancak stop etme sorunu devam edince ve birkaç kez tekrarlanınca tekrar aynı servise gittim. 150.000 bakım sonrası yapılan motor temizliği esnasında birinci bujiye takılan kablo başlığı içerisine motor temizliği esnasında şu kaçmış olduğunu ve bu yüzden ateşlemenin düzgün yapılamadığını tespit ettiler. O gün hiçbir ücret talep etmeden gerekli işlemi yapıp aracımı teslim ettiler. Birkaç gün sonra arıza tekrarlanınca yine aynı servise gittim. Bu kez Krank mili pozisyon ayarı ve Konum sensörü değişmesi gerektiği söylendi. İstanbul'a sipariş verildi ve parça geldiğinde değişim işlemi yapıldı. Daha sonra Antalya'dan İstanbul'a kadar sorunsuz seyahat ettim. İlk 10 gün bir problem yaşamadım. Ancak son iki gün içinde araç hafif rampada çalışır vaziyette iken, durup tekrar kalkış yaparken stop etmeye başladı. Motoru tekrar çalıştırdığımda hiçbir arıza ışığı yanmıyor. Problemin çözümü nedir?

28 Mayıs 2024 09:31 (Şikayetten 1 gün sonra)

İbrahim
İbrahim

Selim bey aynı sorunla bende uğraşıyorum siz bir çözüm bulabildiniz mi bulduysanız bana ulaşır mısınız

Selim

Maalesef henüz bulunamadı. En son gittiğim servis beyin ile ilgili bir problem olabileceğini söyledi. Şimdilik bir girişimde bulunmadım. Olumlu bir gelişme kaydedersem mutlaka bildiririm.

Oğuzhan
Oğuzhan

Aynı sorunu yaşıyorum çözümü nedir acaba 2015 Cla 180 aracım

Selim

İbrahim beye yolladığım cevap işinize yarayacak. Ankara'dan İstanbul'a dönüş yolundayım. O yüzden size ayrıca detay vermedim. Lütfen yukarıdaki msg okuyun. Kolay gelsin.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes S400 Araç Arıza Ve İlgisilik

28 Şubat 2024 13:48

17 Mart 2024 21:25
Mercedes-Benz Hayal Kırıklığı: Beklenmedik Servis Macerası
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz 2 Aydır Çözülemeyen Arıza Ve Uzayan Parça Tedarik Süreci

25 Mayıs 2024 14:47