Memorial Bahçelievler'de İade Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

28 Ekim 2024 16:27

Memorial Bahçelievler şubesinden şikayetçiyim. Kadın doğum kısmından paket satın aldım. İçinde bazı tahliller 5 muayene ve NST olan bir paket. Doktorum hastaneden ayrıldığı için kullanmadığım haklarımın iadesi için 5 Ekim günü yüz yüze görüşmeye gittim ve fakat yetkili kişinin olmadığı, Pazartesi günü dönüş yapacaklarını söylediler. Pazartesi günü döndüler ve işlemlerimin başladığını söylediler. Bugün ayın 28'i ve kaç iş günü geçtiği belli ancak herhangi bir ödeme alamadım. Bu arada hastanenin farklı birimleriyle görüşürken azarlayan mı dersiniz. Üsten bir tavırla benimle konuşan mı dersiniz. Tam sinir harbi. Kendilerine de söylediğim gibi doktorum orada olmasa kesinlikle ayak basmayacağım bir hastane. Dünyanın parasını alıp size resmen eziyet eden bir kurum. (kesinlikle kötü yönetilen bir kurum). Benden ödemeyi peşin alıp bana ait parayı kurumsal! Olduğu için keyfine göre ödeyecek (ki bunun olacağından emin değilim) kurum. Ödemeye yapacak birime ulaşamamak da cabası. Sürekli kadın doğumdan bir görevliyle görüştüm. Oda bir şey bilmiyor. En son ödemeyi yaptıkları ama bankanın parayı tutabildiğini söylediler. Banka giriş yapılmamış ki tutalım diyor.

memorial-bahcelievlerde-iade-sorunu-ve-kotu-musteri-hizmetleri-1.pdf
31 Ekim 2024 09:25 (Şikayetten 2 gün sonra)

Memorial Hastanesi Memorial Hastaneleri Yalanı

28 Eylül 2024 08:31
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Bahçelievler'de Zaman Kaybı Ve İlgisizlik

13 Mart 2025 00:30
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Memorial Hastanesi'nde Planlama Skandalı Ve İletişim Eksikliği

13 Mart 2025 18:32
Kubilay sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2023 10:57
"Hasta hakları biriminden beni arayan Dicle Hanım'a ve randevum ile ilgili beni arayan Gamze Hanım'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederim."