Massimo Dutti'nin Kargo ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Massimo Dutti'nin Kargo ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
02 Ekim 2024 20:32

Massimo Dutti mağazasından online alışveriş yaptım. Kargo firması bana ulaşamadığından ürünleri iade sürecine sokmuş fakat ben evdeydim ürünlerim tarafıma gelmedi net ama evde olmasamda güvenlik teslim alıyor. Bu sorunum içim Massimo müşteri yetkilisi ile görüştüm. Sorunumu çözmesini rica ettim verilen cevap prosedürümüz gereği ürünler iade gelecek paranız iade olacak. Kurumsal bir marka olarak çözümünüz bu mu bu cevabı vermesi için mi masa başına insan oturtuyorsunuz. İade sürecinde olduğunu görüyorum. Almadığım ürünlerin parası da iade olacak onu da biliyorum. Sistem den bakarsanız sizden sıklıkla alışveriş yaptığımı göreceksiniz. Kurumsal bir firmanın daha düzgün bir kargo firması ile çalışması yakışır. Cevap alamadığımız işini doğru yapamayan bir kargo firması olmamalı
Ve
Markanın sahibi olan sizde böyle bir durumda bildiğimiz cevapları değil çözümlü cevaplar ve mağduriyetimin giderildiği sonuçla benimle iletişimde olmanızı tercih ederdim. Müşteri memnuniyetsizliği sizin gibi bir marka için hiç etik değil.
Şikayetimi özelikle buradan bildirmek istedim ki müşteri olarak bana mağduriyet yaşattınız. Diğer müşterilerimize aynı mağduriyeti yaşatmamak adına müşteri memnuniyeti odaklı çözümler üretmeniz gerekmektedir. Kurumsal bir firmaya bu yakışır.

14 Ağustos 2024 15:14
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2025 21:32

28 Temmuz 2024 16:39
Massimo Dutti Online Alışverişte İade Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Massimo Dutti Satış Süreci Ve Sonrası Kalitesizliği

17 Ocak 2024 14:41
Massimo Dutti Satış Süreci Ve Sonrası Kalitesizliği
Betül sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 11:12