Massimo Dutti'den Aldığım Kazaklar Çekti Ve İade Kabul Edilmedi

25 Aralık 2024 18:51

Massimo Dutti markasının Vadi İstanbul mağazasından 1 ay içinde 2 adet kazak aldım, aynı kazağın farklı renkleri. Kazaklarda 30 derecede yıkanabilir şeklinde bir uyarı olduğu için birini hiç giymeden, diğerini de bir kere giydikten sonra makinede 30 derece yıkadık ve kazaklar inanılmaz bir biçimde çekti. Giymemin imkanı yok.
Mağazaya götürdüm, incelemeye aldılar ve 9 gün sonra iade ya da değişimi kabul etmediklerini belirttiler. Arayan arkadaş elde yıkama gerektiğini söyledi. Dedim ki, ya siz evinizde elde çamaşır mı yıkıyorsunuz, hangi devirde yaşıyoruz? Makinenin elde yıkama programı var, 30 derecede yıkanabilir dediği için makinede yıkadık dedim.
Arkadaş halen, yok elde yıkamanız gerekiyor. Ben yün çamaşırların tamamını elde yıkıyorum diye bir cevap verdi. İnsanlar makine varken elde yıkayacağı bir kazağı neden alsın? Bir de ben yıllardır bu markadan ürün alırım, insan bir bakar, benim iade gibi bir alışkanlığım var mı? İlk defa mı bizden ürün almış falan...
Yemin ederim. Yazık ya, 6 bin TL civarında para verdim ve şimdi çöpe atacağım. Hakkımı helal etmiyorum ve bir çözüm üretmenizi bekliyorum.

08 Aralık 2024 23:39

09 Kasım 2024 19:56
Musa sonuçtan hiç memnun değil

Yün Kazak Yıkama Sorunu Ve İade Talebi

13 Ocak 19:54
David sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 14:56
Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Memnuniyeti
Kalitesiz Ürün Ve Yetersiz Müşteri Memnuniyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 15:23