Martı TAG'ın Sürücüsüne Verdiği Harika Destek!

Martı TAG'ın Sürücüsüne Verdiği Harika Destek!
17 Mayıs 2024 20:4913.404

Martı-Tag aracılığı ile çeşitli zamanlarda mesaimin bitmesinden sonra yolculuk paylaşımı yaptım. Ramazan ayı ile birlikte aracımda da bir sorun olması sebebi ile bir süredir yapamadığım Martı tag yolculuğuna 09.05.2024 tarihinde 1 yolculuk ve 10.05.2024 tarihinde 3 yolculuk yaptım. 4. Ve son yolculuk esnasında yolcuyu almaya gitmeden önce aradım varış yerine ulaştıktan sonra uygulama üzerinden "Adresteyim" dedikten sonra yolcu markette olduğunu söyleyerek 5dk içinde geleceğini söyledi bende kabul ettim ve beklemeye başladım.

10dk sonra aradım hemen geldiğini söyleyerek 5dk içinde geldi. Yolcu bana doğru geldiği için yolcuyu tanıdım ve araca bineceği sırada yolculuk iptal oldu. Yolcu 2 kere arama yaptı, ancak ne bana yolculuk geldi ne kendisine sürücü. Bende 10dk oraya gidiş 15dk orada bekleyiş ile birlikte yolcuya ücret belliydi daha fazla beklememek adına isterseniz gidelim. Yolculuk Çekmeköy-Beşiktaş Nish Tower arasındaydı. O*** A**** Ö****'in son zamanlardaki sıklaşan paylaşımları ardından, O*** beyin kendi tabiri ile bir Cadı avı başlatılmış ve 10.04.2024 19:25 sıralarında çevirme gerçekleşti ve saat 20:00'de aracım yolcunun biz tag ile buluştuk yolculuk yapıyoruz demesi üzerine bağlanmıştır. Gerekli bilgileri Martı-Tag ekibine ilettim. Biraz önce aranarak size destek sağlanmayacak çünkü siz kod girmeden yolculuk yapmışsınız denildi. Yolcu bana vahiy inmedi. Uygulama ile buluştuk uygulama ile yola çıktık. Uygulama çalışsaydı biz zaten kod'u girip bundan önceki yolculuklarda olduğu gibi kodu girip öyle yola çıkardık. Bundan önceki hangi yolculuğumda kötü bir yorum, şikayet vb. Bir şey gelmiş. Direk aranıp size bu konuda destek olmayacağız deniliyor.

Martı firması burada bana şunu net bir şekilde göstermiştir ki. Biz sürücüleri martı tag kendi çıkarları uğruna kullanıyor. Amaç yolculuk paylaşımının çıkmasını sağlamak. Sürücüler hazır, yolcular hazır elindeki yatırımcılar ile güçlü bir şekilde yola devam etmek. Martı tag cezayı ödemiyor. Martı tag sadece dava açıyor daha önceki davayı emsal göstererek cezanın düşmesini sağlıyor. Ona bile destek olmuyor. Yazık!

21 Mayıs 2024 16:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Mert
21 Mayıs 2024 16:31

16:15'de Martı tag'dan gelen arama üzerine birkaç ekleme yapıyorum. Aracın bağlandığı gün müşteri ile 10 Mayıs 2024 eşleştik ve doğrulama için doğrulama amaçlı yolculuk paylaşımı yapacağım kişiyi aradım. Yolculuk ücret tutarı 490TL'idi. Bugün Martı tag'dan gelen arama üzerine şikayeti kaldırmazsam dava açılacağı üzerine bilgi verildi. Ek olarak konuşma kaydı almak istediğimde hemen görüşmeyi sonlandıracaklarını kaydı kapatmamı istediler. Bana yolculuğu başka şekilde almış, başka platform'dan bulmuş ya da daha önce tanışıyor olabileceğimizi söyleyerek hiçbir şekilde martı ile bağımızın olmadığını iddaa ediyorlar. Burada sadece yapılanları ve yaşananları aktarıyorum. Martı Tag'ın tutumu ile ilgili karar size ait.

Mert
21 Mayıs 2024 18:46

Martı Tag'ın beni arayarak hiçbir şekilde eşleşmenin olmadığı işlemin görüşme kaydı. Bu yolculuk Martı tag ile yapıldı. Gerekirse dava açtığınızda orada görüşme kayıtlarını Martı - Tag ile yolculuk yaptığımız hanım efendiyi de dava'ya katarak kendisinin de polis gözetiminde verdiği ifade ile birlikte mahkeme de kullanabiliriz. Martı -tag ile yapılan tüm görüşme kayıtları tutuluyor. Kısa bir kontrol tüm problemleri çözücektir. Dava yoluyla olay günü gerçekleşmiş olan aplikasyondaki sorun kaynaklı yaşanan bu olumsuz durumu mahkeme ile korkutma amaçlı üstten konuşan telefondaki kişi ile çözemeyiz. İyi günler.

21 Mayıs 2024 14:37

Biz taksici olarak yevmiye verelim önce arabaya 2500 toplayalım sonra yakıta 1500 toplayalım 500 sigorta verelim siz böyle çıkın 5 iş alın 2000 toplayın devlet buna izin verir mi bunları okudukça içim de bir nebze soğuma oluyor teşekkürler devletim adalet yerini buluyor

Martı Tag İle Yaşanan Hukuki Sorun Ve İletişim Eksikliği

15 Ekim 2024 11:454.611

Merhabalar Arkadaşlar 05/10/2024 cumartesi günü 14:48'de Tag uygulaması ile paylaşımlı yolculuk gerçekleştirdim ve aracı...

Martı Tag İle Yaşanan Hukuki Sorun Ve İletişim Eksikliği

5 Eylül 2024 18:2411.691

9 aydan fazladır Martı Tag sürücüsüyüm. Bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım puanım da 5 üzerinden 4.9 idi. Belki 1000'd...

1 Destek1 Yorum

Tümünü Gör
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Tag Sürücü Ve Yolcu Mağduriyetleri

Martı Tag SürücüVe Yolcu Mağduriyetleri

Ramazan
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular