Malitur Malı Tur Mağduriyet

21 Nisan 2024 03:31

10-12 Nisan tarihleri için Mali Tur'un acentasından iki kişilik konaklamalı İzmir, Efes, Şirince, Kuşadası turu satın aldık. Alım esnasında acente yetkilisi Fatih Bey, bize fotoğrafını da göstererek Kuşadası'ndaki Green Gold Otel'de kalacağımızı söyledi. Bir aksilik olmaması için özellikle teyit ettirdik, 'Kesin mi?' diye sorduk ve 'Evet, net burada konaklayacaksınız.' cevabını aldık. Zaten esas tercih etme nedenlerimizden biri de buydu çünkü aynı özellikte başka firma turları da vardı ama konaklama İzmir'deki Anemon Otel şeklindeydi. Biz özellikle Kuşadası'nda kalmak istediğimiz için bu turu tercih ettik. Ancak turu satın almak üzereyken, daha önce sitede hep 3.000 TL olarak gördüğümüz ücretin kişi başı 3.500 TL olarak söylendiğini fark ettik. Bunun üzerine sorguladığımızda, 'Kalınan yer ve alım zamanına göre fiyatlar değişebiliyor.' denildi. Kuşadası'nda kalmak istediğimiz için bu fiyatı kabul ettik. Ancak tur esnasında Anemon Otel'de kalacağımız söylendi. Otel konaklaması gerçekleşmeden üç kez müşteri hizmetlerini aradım, iki kez de WhatsApp destek hattına yazdım. Müşteri hizmetleri şikayet talebimin oluşturulduğunu ve en kısa zamanda bana dönüş yapılacağını söyledi. Ancak bugüne kadar bekledim ve ne yazık ki aranmadım. Müşteri hizmetleri ile konuştuğumda, kendilerindeki sözleşmede konaklama otelinin Anemon olarak yazıldığını öğrendim; fakat bize gönderilen sözleşmede Anemon yazmıyor. Burada net bir şekilde hukuki anlamda usulsüzlük ve müşteri kandırılması söz konusu. Bundan sonra kesinlikle tercih etmeyeceğimiz bir firma olduğunu belirtmek isterim ve yaşadığımız maddi ve manevi mağduriyet nedeniyle yetkili mercilere başvuracağız. Belki bu şekilde bazı haksız uygulamalar ve yanlışlar düzeltilir.

21 Nisan 2024 13:29 (Şikayetten 9 saat sonra)
22 Nisan 2024 21:54

Evet göndermiş olduğunuz sözleşmede ortadaki kırmızı şeritte otel adı yazıyormuş bu konu için eleştirimi geri alıyorum 3 kişi tek tek incelememize rağmen bunu görememişiz. Ama bu bize acente elemanı f** Beyin Green Goldda kalacaksınız dediği gerçeğini değiştirmiyor. Cevapta 2 gece konaklamalı tur için söylediğini belirtmişsiniz. Biz orada bir ses kaydı vs varsa gelip bire bir yüzleşmeye de hazırız biz tura karar verdikten sonra internetten fotolarınıda açıp net bir şekilde burda kalacaksınız dedi. Belki hatalı olarak söylemiştir onu da bilemiyoruz ama en azından bunu kabul etme erdemini göstersin ya da gösterin. Aramalarıma cevap vermediğiniz ve yaşanan mağduriyeti telafi kapsamında bir sonraki turda %15 oranında indirim teklifinde bulundunuz. Bu bile özür değil taktik aslında bir turu daha bağlamak şeklinde zaten kabul etmedim niyet samimi gelmediği için. Özür hayal kırıklığı yaşadığımız turda aradaki farkı telafi etmek şeklinde olsa daha samimi ve iyi niyetli olurdu. Bu yaşanılanlardan sonra İlk ve son tercihle malı tur firmasını listemizden siliyoruz.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Tatilde Beklenmedik Otel Değişikliği Ve Yetersiz İletişim

04 Haziran 2025 23:41