Ekspertiz Yanıltması Ve Gizlenen Hasar

09 Aralık 2024 15:19

Geçen sene şubat ayında oradan ikinci el bir araç satın aldık. Aracın hatasız, boyasız olduğu ve hiçbir hasarı olmadığı söylendi. Hatta Sultan Ekspertiz adlı bir firmanın incelemesini yaptığını ve hiçbir sorunu olmadığını belirtti. Bize bu ekspertiz kağıdı da verildi ve orada da hiçbir sorun olmadığı yazıyordu. Bugün aracımızı satmak için yeniden ekspertize soktuk ve aracın tavandan dolu hasarı aldığı ortaya çıktı.

09 Aralık 2024 20:40

Şubat 2024 tarihinde Renault Mais Bornova şube ikinci el bölümünden 2020 model Toyota CHR almıştık. Aracı alırken kendileri tarafından Ümran oto ekspertiz tarafından yapılan eksper raporunu gösterdiler. Biz de bu rapora güvenerek başka bir yerde eksper yaptırmadık. 9 Aralık 2024 itibariyle aracımızı satmak istediğimizde yapılan ekspertiz sonucunda aracın dolu hasarlı olduğu kaput tavan ve çamurlukların kuru çekiçle düzeltilme yapıldığı ortaya çıktı. Bu nedenle hem satış yapacağımız insanlara karşı olumsuz bir duruma düştük hem de aracımız 100 bin tl değer kaybına uğradı. Bu nedenle de kendilerinden şikayetçiyim. Fotoğraflarda bayinin bize verdiği eksper raporu mevcut. Hiçbir parçada düzeltme olmadığı yazıyor. 9 aralıkta bizim tarafımızdan yaptırılan eksper raporunda ise düzeltilen yerler mevcut. Bayi tarafından yapılan hiçbir açıklamayı kabul etmiyorum. Bu bilerek yapılan bir dolandırıcılıktır.

1733765996663.4ae0710b-f894-4dea-9899-1bed0fd8202b.jpg

Sefer sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 15:16

Özön Otomotiv'de Ekspertiz Yanılgısı Ve Güven Sorunu

27 Ocak 2025 21:31
Özön Otomotiv'de Ekspertiz Yanılgısı Ve Güven Sorunu

06 Ekim 2023 12:37
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2024 19:51
Anil sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 12:14