06 Aralık 2024 19:15

Madame Coco'dan aldığım titanyum kaplama tencere seti, daha ikinci kullanımda balon gibi şişmeye başladı. Sonrasında da kaplamasından küçük parçalar elimize geldi. 15 günü geçmediği için iade talebi oluşturdum. Bu şikayetimin nedeni, alacak olanlardan gören olursa almamaları içindir. Eğer iade talebim olumsuz sonuçlanırsa tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtirim. Ayrıca müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Umarım bana dönüş sağlarlar.

09 Aralık 2024 12:17 (Şikayetten 2 gün sonra)
13 Aralık 2024 10:24

Değerli Madame Coco Müşterimiz, Ücret iadeniz tarafımızdan gerçekleştirilmiştir. Bankanızın yoğunluğuna bağlı 1-3 işgünü yansıtma süreci bulunmaktadır. Bilginize sunar, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Madame Coco Müşteri Hizmetleri

06 Mayıs 16:41

03 Eylül 2024 14:18

21 Mart 11:31
Tuğba sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 18:47
"Bu kadar kısa sürede sorunumun çözüleceğini hiç tahmin etmedim ama beklediğimden de güzel sonuç aldım müşteri hizmetleri gerçekten çok ilgili beni hiç mağdur etmediler güvenilir bir marka olduğunu bir kez daha gördüm çok teşekkür ederim Madame Coco"
Madame Coco Tencere Kapağı Sorunu
Emel sonuçtan çok memnun

09 Ocak 18:40
"Nihayet param iade edildi ama şikayet var sitesi olmasa hala sürecin devam edebileceğini düşünüyorum. Teşekkürler..."
Madame Coco'dan Hasarlı Ürün Ve İletişim Sorunları
Madame Coco'dan Hasarlı Ürün Ve İletişim Sorunları