Madame Coco Kırık Gelen Vazo İçin Değişim İstiyorum

Madame Coco Kırık Gelen Vazo İçin Değişim İstiyorum
27 Temmuz 2023 14:02561

Madame Coco app üzerinden 2343590407017101 numaralı siparişim kırık geldi. İade ettim. Yeniden almak istediğimde fiyatların arttığını gördüm.
Ben bu vazoyu önceki fiyatından alabilmeyi istiyorum, bunun hakkım olduğunu düşünüyorum. Teşekkür ediyorum.

27 Temmuz 2023 15:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Sizlerin yorumları bizler için çok büyük önem taşımaktadır. Müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak konuyla ilgili gerekli araştırmalar yapılıp, tarafınıza en kısa zamanda bilgi verilecektir. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

10 Ağustos 2023 12:17

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Talebinizin çözümü ile ilgili mail adresinize bir bilgilendirme maili gönderdik. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

21 Ağustos 2023 11:18

Değerli Madame Coco Müşterimiz; Konuyla ilgili sizi bilgilendirmek için irtibat numaranızdan ulaşmaya çalıştık ancak ulaşamadık. Şikayetinizin çözümü ile ilgili müsait olduğunuz zaman diliminde bizimle irtibata geçebilirsiniz. Saygılarımızla. Madame Coco Müşteri İlişkileri

Esma
Şikayeti Çözüldü
27 Temmuz 2023 20:52

Aynı durumu bugün bende yaşadım, iade yapmadım henüz değişim için direneceğim.

Eki aç
Eki aç

Madame Coco'nun Yolladığı Ürünü Kargoda Kaybetmesi!

18 Mart 2024 12:00590

Madame Coco'nun durumdan haberdar olmadığını düşünüyorum. Madame Coco'nun internet sitesi üzerinden bir vazo satın aldım...

27 Kasım 2024 21:09234

"Hediyeniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim 😊"

Madame Coco Para İade Edilmedi

6 Temmuz 2023 13:51197

Madame Coco'dan ürün aldım ve kırık geldi. İade ettim. Aldığım ürünler 375 TL ama bana 140 TL iade geldi. Müşteri hizmet...

Tümünü Gör
Madame Coco Yastığım Patlak Çıktı!

Madame CocoYastığım Patlak Çıktı!

Saime
Madame Coco Düdüklü Tencere Hüsranı!

Madame CocoDüdüklü Tencere Hüsranı!

Emine
Madame Coco Eksik Ürün Çıktı

Madame Coco EksikÜrün Çıktı

Güler
Madame Coco Aldığımız Halıların Durumu

Madame CocoAldığımız Halıların Durumu

Emel
Madame Coco Hatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Madame CocoHatalı Ürününün Arkasında Durmuyor, Kullanıcıya Mal Ediyor!

Pınar
Madame Coco Hediye Paketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Madame CocoHediye Paketi İçin 40 Lira İsteyen Bir Mağaza!

Cemile

Öne ÇıkanKonular