10 Aralık 2023 13:16

08.12.2023 tarihinde akşam saat 20:00 sularında Torium AVM içerisinde yer alan mağazanızda görevli personellere, kampanya görsellerinde yer alan fiyatlar ve tüm cam ürünlerinde geçerli olan '3 al 2 öde' kampanyasını sordum. Bilgi almak için orada bulunanlara danıştım. Seçtiğim 3 parça ile kasaya geldiğimde ise '3 al 2 öde' şeklinde yararlanamayacağımı, kampanyalı fiyattan almam gerektiği, aksi takdirde kampanyanın geçerli olmadığı söylendi. Mağaza yetkilisi olan hanımefendiye durumu anlatmama rağmen, ürünleri veremeyeceğini, kampanyanın geçerli olmadığını sert bir dille ifade etti. Görselleri göstermeme rağmen 'ikisi ayrı kampanya' denildi; fakat görselde 'tüm cam ürünleri' ibaresi yer alıyordu ve aldığım 3 parça da cam üründü. Buna rağmen kampanya uygulanmadı. Personeliniz daha sakin olmasına karşın, yönetici bayan anlayış göstermedi ve adeta 'alırsanız alın, almazsanız alma' tarzında bir tutum sergilendi. Ayrıca fatura talep ettiğimde kimlik numaram istendi. Vermeyi reddettim ve kimlik numaram '111111' olarak kaydedildi. Vergi ödeyeceğimi belirtmeme rağmen 'T.C. kimlik numaranızı vermediniz' şeklinde bir yanıt aldım. 'Sormadınız ki' dememe karşın, klavye tuşlarına sert bir şekilde basarak işleme devam edildi. Şikayetçi olacağımı ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirttim. Bu şekilde yöneticilik yapılamayacağını, merkez numarası istediğimi ifade ettim ve 'İnterneti kullanın' denildi. Anlaşılan o ki, personelleriniz ve yöneticiniz merkezden bağımsız hareket ediyor. Yaşanan saygısızlık ve mağduriyet nedeniyle şikayetimi bildiriyorum. Görselde 'tüm cam ürünleri' ifadesi yer almasına rağmen, bu durumun anlaşılmak istenmediğini düşünüyorum.

11 Aralık 2023 15:24 (Şikayetten 1 gün sonra)
Emre
Emre
11 Aralık 2023 19:49

Hep aynı cevap araştırmanın sonucu hiç olmuyor ne yazık ki

Hale sonuçtan hiç memnun değil

Madame Coco Sancaktepe Şubesi İlgisizliği

29 Nisan 2024 22:49

19 Aralık 2023 16:43
Hakan sonuçtan memnun değil

29 Kasım 2023 17:23

13 Kasım 2024 14:01
Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve İlgisizlik
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 22:56