Lily sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Macfit (İstanbul Avrupa) Üyelik İptalinde Haksız Para Talebi

09 Ağustos 2024 15:45

Macfit denen kurum, bilgilendirme yapmadan 1 yıllık taahhüde kaydettirdi. Sağlık sorunlarımdan dolayı üyeliğimi iptal ettirmek istediğimde ise cayma bedeli adı altında benden haksız para talebinde bulundu. Ne müşteri hizmetleri ne de başka bir şekilde çözüm yoluna gitmediler.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun bu hususu özel ve ayrıntılı olarak düzenlemiş durumda. Tüketici, hiçbir süresi olmayan ya da bir yıldan uzun olan abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip.

Yasalara aykırı hareket ediyorlar. Vatandaşın resmen parasını haksız alıyorlar. Ben de tek kuruş ödemedim ve gerekirse mahkemelik olacağım. İşin absürt tarafı sürekli bir rahatsız edilme durumu söz konusu. Her gün ya arama ya da mesaj ile rahatsız ediliyorum.

09 Ağustos 2024 17:20 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Ozlem

Merhabalar icra takip süreciniz başlatıldı mı acaba ben de aynı durumdan muzdaribim de

Lily

Sürekli icra mailleri atılıyor aradığım halde geri dönüş yapıp yardımcı olmadılar. Benden haksız yere para almak istiyorlar üstelik durumu anlattığım halde ve hizmetlerini asla kullanmadım. Sizde herhangi bir geri dönüş olursa lütfen buraya yorum yazın.

Berat

Merhaba işleminiz sonuçlandımı aynı durumdan bende muzdaribim şu an

Lily

Merhaba hayır geri dönüş yapılmadı aksine tehdit vari icra mailleri devam etti. Macfit’i arayıp konuyu defalarca anlattım ama sebep oldukları problemi çözmüyorlar. Size geri dönüş yapıldı mı peki?

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 15:28
Saki sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 20:42
Macfit (İstanbul Avrupa) Üyeliği İle İlgili Sorun