MACFit (İstanbul Avrupa) Macfit Kartımdan Benden İzinsiz Olarak Para Çekmeye Çalışıyor

14 Ağustos 2024 19:22

Macfit denen kurum, bilgilendirme yapmadan süresiz olarak taahhüde kaydettirdi. Sağlık sorunlarımdan dolayı ve aylık üyeliğimin bitmesi dolayısıyla 2. Aya başlamak istediğimde bile 2. Ayın ücretini benden tahsil etmeye çalışıyorlar ve benden haksız para talebinde bulunuluyor. Ne müşteri hizmetleri ne de başka bir şekilde çözüm yoluna gitmediler.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun bu hususu özel ve ayrıntılı olarak düzenlemiş durumda. Tüketici, hiçbir süresi olmayan ya da bir yıldan uzun olan abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip.

Yasalara aykırı hareket ediyorlar. Vatandaşın resmen parasını haksız alıyorlar. Ben de tek kuruş ödemedim ve gerekirse mahkemelik olacağım. İşin absürt tarafı sürekli bir rahatsız edilme durumu söz konusu. Her gün ya arama ya da mesaj ile rahatsız ediliyorum gereği yapılana kadar hakkımı savunacağım.

15 Ağustos 2024 12:52 (Şikayetten 17 saat sonra)

Merhaba, Talebinizle ilgili bilgilendirme tarafınıza telefon ile yapılmıştır. Saygılarımızla, MACFit

Sonay
Sonay
15 Ağustos 2024 15:45

Merhaba Macfit yetkilisi, sorunumun çözülmesi için aradınız ve çözüme kavuşturduğunu söylediniz fakat hala karttan para çekmeye çalışıyorlar inanılır gibi değil, temsilciyle konuştuğumuzda kartımın sistemden silinmesini istediğimi söyledim. Bana silindiğini söylediniz ve hiçbir sorun olmadığını söylediniz. Resmen yalan söyleyip paramı almaya çalışıp kandırıyorsunuz beni. Hemen aramanızı istiyorum ve Mac fite yazılmak isteyen insanlara net bir şekilde yazılmamaları gerektikleri tavsiyesini veriyorum, bakalım bu konu hakkındaki açıklamaları nasıl olacak göreceğiz buradan bilgilendirmeye devam edeceğim.

Lily sonuçtan hiç memnun değil

Macfit (İstanbul Avrupa) Macfit (İstanbul Avrupa) Üyelik İptalinde Haksız Para Talebi

09 Ağustos 2024 15:45
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 15:28
Halil sonuçtan çok memnun