Mac Kozmetik Değişim Yapmıyor

Mac Kozmetik Değişim Yapmıyor
Hilal
19 Eylül 2024 13:171.255

Dün (18.09.2024) fluid Mac fondöten aldım. Sample olarak radiance serum fondöten verildi. Onu kullanınca yüzümde daha iyi durduğunu fark ettim. Hiç kullanılmamış kapalı kutuda ürünü bugün (19.09.2024) radiance ile değiştirmek istedim. Bana firma politikası nedeniyle değişim yapılamayacağı belirtildi. Oysa online satışta hiç kullanılmamış kapalı ürün için 15 gün değişim süresi verilmektedirler. Kaldı ki fondöten uzun süreli kullanıldığı için benim beğendiğim ürün yerine diğer ürünü kullanmam mantık dışı. Diğer ürünü de almaya kalkışırsam aldığım ürün çöp olacak. Mac'in acilen bu duruma çözüm bulması gerekiyor.

Gizem
Gizem
18 Aralık 2024 11:52

Kesinlikle önceki ürünle içeriği ve renk tonları aynı değil. Benimde başıma geldi eski ürünün şişesini atmamıştım, ürünler arasındaki farkı kanıtladım. İade istedim. Mac gibi bir markanın böyle şeyler yapması çok üzücü. Yeni ürün arayışına girmek zorunda kalacağız maalesef.

Mac Cosmetics Yanlış Verilen Fondötenin Doğru Numarayla Değiştirilmesini Talep Ediyorum

Mercan
29 Eylül 2025 14:52565

28 Eylül 2025'te kapasite AVM’deki Mac mağazasından studio radiance serisi fondöten almak için mağazaya gittim. Tam numa...

Gülsün
Gülsün
Watsons
6 Eylül 2023 15:20844

Watsons onlinedan 14.07.2023 de maybelline 4in1 fondöten aldım fakat elimdeki bitmediği için yeni ürünü açmadım ta ki 05...

1 Destek

Tümünü Gör
Mac Cosmetics Yapılan Kod Değişikliğinden Dolayı Mağduriyet

Mac Cosmetics YapılanKod Değişikliğinden Dolayı Mağduriyet

Zeynep
Mac Cosmetics Açılmamış Kutuyu Değiştirmiyor!

Mac CosmeticsAçılmamış Kutuyu Değiştirmiyor!

Mac Cosmetics Hediye Gelen Kapalı Kutularda Olan Ürün Değiştirilmiyor

Mac Cosmetics HediyeGelen Kapalı Kutularda Olan Ürün Değiştirilmiyor

İlkay
Mac 24 Saat Kalıcı Ruj Güya!

Mac 24 Saat KalıcıRuj Güya!

Fidan
Mac Cosmetics Ruj Ve Sorunları

Mac Cosmetics Ruj VeSorunları

Yağmur
Mac Cosmetics Müşteri Mağduriyeti, İade Sıkıntısı!

Mac Cosmetics MüşteriMağduriyeti, İade Sıkıntısı!

Şimal