29 Ekim 2023 10:32

26.10.2023 tarihinde Adidas Samba beyaz 37 numara ayakkabı siparişini oluşturdum. Siparişi oluşturmadan önce ilk olarak bana size gönderilecek ürün ile birebir aynı denilen bir ayakkabı videosu gönderdiler. Israrla ve tekrar tekrar birebir yanıysa sipariş vereceğimi söyledim. Ardından bu isimlerini dahi vermekten çekinen kimseler ayakkabıyı gönderdiler. Gelen ayakkabının kutusu dahi paramparçaydı. Gelen ayakkabının vadedilen ve söz verilen üründen farklı olması ile birlikte kandırıldığımı anladım. Çünkü ayakkabının tabanı, dikişleri, tabanlığı, renkleri kalitesi korkunç. Ayakkabının zaten sahte olduğunu bilerek alıyoruz fakat müşteriye birebir bu ürün gelecek diyerek gönderdikleri ayakkabı videosu ile alakası olmayan bir ayakkabı göndermeleri ne hakka ne hukuka sığıyor. Ayakkabıyı elime aldım ve bana attıkları videoyu da bir kenara koydum. Her bir milimini kıyaslayarak fotoğrafları 'lovesneaker' sayfasına attım. Bana ısrarla ayakkabı aynı diyerek dalga geçercesine cevaplar verdiler. Paramın iadesinin yapılmasını istediğimde bana iade yok değişim var mesajını gönderdiler. Oysa isimleri dahi belli olmayan bu insanalar insanların insanları kandırmaları yanlarına kar kalamayacak. Loveshoes, lovesneaker, lovesneakertr, lovesneaker.com.tr isimli Instagram hesapları ise V***** Ö******* isimli bir kişiye ait. Yaptığım haklı şikayetler sonrası beni 0530*******76 numaralı bu insanları haksızlığa uğratan isimlerini dahi vermekten korkan kişiler engelledi. Paramı vermiyorlar, Paramın iade edilmesini istiyorum.

26 Eylül 2025 11:29
Ebrar sonuçtan hiç memnun değil

Satıcı Orijinal Olmayan Ve Kusurlu Ayakkabılar Gönderdi, İade Sürecinde Mağdur Edildim

05 Eylül 2025 19:22
satici-orijinal-olmayan-ve-kusurlu-ayakkabilar-gonderdi-iade-surecinde-magdur-edildim-3.jpg
satici-orijinal-olmayan-ve-kusurlu-ayakkabilar-gonderdi-iade-surecinde-magdur-edildim-2.jpg
satici-orijinal-olmayan-ve-kusurlu-ayakkabilar-gonderdi-iade-surecinde-magdur-edildim-1.jpg

16 Mart 2025 21:01