Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Logitech G432 Kulaklıkta Sürekli Aynı Sorun Ve İlgisiz Destek

23 Ekim 2024 19:30

Üç tane Logitech G432 model gaming kulaklık satın aldım, üçünde de aynı sorunu yaşadım. Sesler aşırı boğuk ve uzaktan geliyor. 10 metre ilerideki aracın sesi sanki 150-200 metre uzaktaymış gibi geliyor. Surround sesi kullanmadım bile, onunla hiçbir şey anlaşılmıyor zaten. Destek ekibiyle konuştuğumda aşırı ilgisizler, sürekli aynı çözüm yöntemlerini paylaşıyorlar ve daha kötüsü, markanın Türkiye'de bir tane bile temsilcisi yok, şaka gibi. Hep yabancı kişilerle iletişim kurdum ve yarım yamalak sorunumu anlatabildim; hem Türkçe hem de İngilizce anlatmaya çalıştım. Üç ürünün de bozuk olma ihtimali yok, bu sorun benim bilgisayarımdaki bir ayardan dolayı kaynaklanıyor olabilir çünkü şu anda üründen yaklaşık 1400 lira daha aşağı bir fiyatı olan kulaklık kullanıyorum ve sesi belirttiğim G432'den 10 kat daha iyi. Hemen tek bir cevap veriyorlar: "Ürün bozuk, aldığınız yerden ürünün yenisini talep edin." Üç kere tamam dedim, üç ürün de aynı sorunla geldi. Hepsi kapalı kutu, açılmamış. Ya cidden kalitesiz ya da bende bir sorun var ama yardımcı olmak istemiyorlar.

Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Logitech G Pro X Wireless Kulaklık Dongle Sorunu Ve Yetersiz Destek

Emirhan
12 Ağustos 2025 07:22
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde Kulaklık Teslimatı Ve İletişim Sorunları Yaşıyorum

10 Ekim 2025 01:22

Toprak
11 Ocak 2024 15:18

28 Ağustos 2024 19:17
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
10 Şubat 2025 15:36