Loft Mağaza Müdürü Ve Üslubu

Sadi
23 Mayıs 2024 12:20

Merhaba, 13/05/2024 tarihinde Ankara Nata Vega Loft mağazasından alışveriş yaptım. Birkaç gün sonra Kahramanmaraş'a dönmem gerekti. Aldığım tişörtlerden birinde kusur fark ettim. Kahramanmaraş Piazza şubesindeki Loft mağazasında değişim yapmak istediğimde, personeller beni müdürlerine yönlendirdi. Müdür, tişörtü bu şekilde de giyebileceğimi, kusurun belli olmadığını söyleyerek, mağazada bu tişörtten ellerinde olmadığını belirtti. Ben de yeni bir tişört getirilmesini talep ettiğimde, 'Beklemeyin, böyle giyebilirsiniz.' dedi. Israr edince ismimi not aldığını ve ürün gelince bilgi vereceğini söyledi. 23/05/2024 tarihine kadar bekledim. Bugün, daha fazla beklemek istemeyerek, farklı bir ürünle değişim yapmaya gittiğimde, mağaza müdürü yine aynı tavrı sergileyerek, 'Size gelirse ararım, neden geldiniz? Daha gelmedi.' gibi ifadeler kullandı. Değişim yapmak istediğimi söylediğimde ise 'Tamam, farklı bir ürünle değiştirin.' dedi. Ürünlere bakarken mağazada aynı ürünün mevcut olduğunu fark ettim ve müdür hiçbir şey söylemeden değişimi yapmak zorunda kaldı. Böyle insanların nasıl yönetici olabildiğini anlamakta güçlük çekiyorum ve durumu gerekli mecralara iletmek istiyorum.

23 Mayıs 2024 12:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Serhat
Serhat

2 hafta önce ismine ve markasına güvendiğim Loft Ankamall şubesinden Ankara'da 2 adet uzun kollu gömlek aldım. 1 defa giydim ve standart yıkamada 30 derece yıkandı. Ürünlerde çekme vardı. Ürünler incelemeye gitti, sonuç olarak birisi olumlu, diğerine ise red cevap geldi. Bu 2 gömlek ikisi de aynı makinede yıkandı ve ikisi de aynı şekilde çekme yaptığına göre, dalga geçer gibi birine onay verip diğerine red vermek hakikaten akli selim bir durum değil. Loft alma, aldırma, pişman olursun. Dere geçerken at değiştirince benim gibi mağdur olursun.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürünün Etiketsiz Ürün Değişimi Talebine Olumsuz Ve Kaba Yaklaşımı

Osman
30 Haziran 2025 09:59
Amon sonuçtan hiç memnun değil

Amon
08 Kasım 2024 21:31
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Loft Ankara Nata Vega

Aşkın