Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Loft Ankara Nata Vega

18 Mart 2024 20:50

Loft Ankara Nata Vega mağazasına ürünü iade etmek için bir gün sonra gittim; ancak 10 gün geçmesine rağmen 3000 TL tutarındaki iademi hala yapmadılar. Defalarca aramama rağmen ilgilenmiyorlar. Mağaza müdür yardımcısına ulaştığımda 10 gün geçtiğini öğrendim. Ben telefonla aramasaydım, müdürün konudan haberi olmayacaktı. Ancak müdürün haberdar olmasına rağmen bana herhangi bir yardımda bulunmadı.

19 Mart 2024 11:27 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Aşkın Ç., Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. LOFT MÜŞTERİ HİZMETLERİ 4445969

19 Mart 2024 22:58

Müşteri hizmetleri olarak hiçbir çözüm bulamadınız halen ücret iadesini yapmadınız, Özellikle Ankara Mamak Nata Vega Loft mağazası çalışanları ve müşteri hizmetleri çok ama çok ilgisiz kesinlikle bir daha alışveriş yapmayacağım asla

Serhat
Serhat

2 hafta önce ismine ve markasına güvendiğim Loft Ankamall şubesinden Ankara'da 2 adet uzun kollu gömlek aldım. 1 defa giydim ve standart yıkamada 30 derece yıkandı. Ürünlerde çekme vardı. Ürünler incelemeye gitti, sonuç olarak birisi olumlu, diğerine ise red cevap geldi. Bu 2 gömlek ikisi de aynı makinede yıkandı ve ikisi de aynı şekilde çekme yaptığına göre, dalga geçer gibi birine onay verip diğerine red vermek hakikaten akli selim bir durum değil. Loft alma, aldırma, pişman olursun. Dere geçerken at değiştirince benim gibi mağdur olursun.

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Mağaza Müdürünün Etiketsiz Ürün Değişimi Talebine Olumsuz Ve Kaba Yaklaşımı

Osman