Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Lmd Yatırım Forex'te Büyük Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet!

07 Eylül 2024 21:33

Lmd yatırım forex arası transfer olabileceği ve teminat yatırdığınız takdirde hesaba para geçeceği ama 1 ay sonra para çekilebileceği şeklinde bilgi verildi. Zor durumumdan faydalandılar. Tabii ki burada da bende çok hata var, ama işleyişi bilmediğim ve paramı alamadığım için böyle bir yola başvurdum. Tabii ki sonuç yine hüsran. Para hesapta görünüyor ama gerçek para bile değil, demo paralar. Telegram'da bir grup buraya referans oluyor. Gruba baktığım zaman ikisi de peş peşe kurulmuş, büyük ihtimalle aynı kişiler tarafından kurulmuş şirketler. Dalga geçer gibi paranızı hesaba geçirdiklerini söylüyorlar. Onların haberi bile yok diyerek para çekmek istiyorum diyorum, cevap yok. Siteye yazıyorum, cevap yok. Açtırdığı işlemler hep zararda.

Yorumlar (5)

Gülfer
Gülfer

Param bana sağladıkları LMD'nin IBAN 'ına gitti. Sonra o IBAN değişmişti dediler. Param alıcıya gitti ama ne yolladığım bankadan ne alıcı bankadan iptalini sağlayabildim. Şimdi de hiç kimse bana cevap vermiyor. Yasal işlem başlatanınız ve bundan yarar sağlayabileceğine inananınız var mı?

Mert
Mert

Benim de başıma geldi gerekli yerlere şikayetlerde bulunun ancak o zaman hakkımızı alabiliriz

Gülseren

Optima ve lmd aynı kişilerin ben saba deniz abacıoğlu nun grubundaydım şikayette bulundum

Gülseren

Optima global mağduruyum aynı kişiler aynı zamanda lmd ile insanların paralarını aldılar şikayette bulundum görüşelim

Samet
Samet

Kardeşim bu konu hakkında senden bilgi almak istiyorum telegram grubunun adı nedir? Mahmut44ibrahim Instagram hesabıma yazarmisin

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Dmd Yatırım Forex'te Güven Sorunu Ve Para Çekme Problemi

04 Şubat 2025 15:34
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Lerwick Financial Yatırım Aldatmacası

31 Ocak 2024 13:18