Melissa sonuçtan hiç memnun değil

LG Kurulumda Dikkatsizlik Ve Yanıltıcı Ürün Teklifi!

Melissa
23 Aralık 2024 19:39

Yakın zamanda Vatan Bilgisayar'dan bir LG televizyon aldım. TV kurulumu için bana bir yetkili bayi numarası verdiler ve kurulum için bu numarayı aramam gerektiğini, kurulumu onların yapacağını ve aksi halde ürünün garanti dışı kalacağını belirttiler. Pazar günü aldığım TV için salı günü kuruluma geldiler (2 kişi). Kurulum için aradığım şube de Borden Elektronik adında, güya Bağcılarda yetkili servis. Kurulum için geldiklerinde cihaza çok özensiz ve hassasiyetten uzak bir şekilde kurulum yaptılar. TV'yi özensiz bir şekilde kurduktan sonra bana bir cihaz teklif ettiler. Voltaj regülatörü adı verilen bu cihaz, oled TV'yi elektriklerin kesilmesi/voltaj dalgalanması gibi aksiliklerden koruyor ve garanti dışı kalmamasını sağlıyormuş. 3000 TL teklif ettikleri bu cihazı, marka model aynı olacak şekilde internetten araştırdığımda 1000 TL kadar bir ücreti olduğunu ve üzerinde LG ile alakalı herhangi bir sertifika veya bağlantı olmadığını fark ettim. Ve bu tekliflerini kibarca reddettim. Kurulum aşamasında TV ilk açılış için kendini boot ederken ekranda TV'nin prizden çekilmemesini belirten bir işaret çıktı. Ve bu işaretin aslında "voltaj regülatörü olmadığı için TV'yi prizden çekin" gibi bir anlam belirttiğini söylediler. Söylenen bu yalana karşı kayıtsız kaldım ve bir şey söylemek istemedim. Bu işten anlamayan insanları böyle aldatıp kuruluma gittikleri her evde bu cihazı böyle sattıkları aklıma geldi. Açıkçası LG gibi bir markaya bunu yakıştıramadım. Marka için önemli bir prestij sorunu. Bundan sonra TV'de herhangi bir sorun olduğunda LG'ye başvurmaktan çekinirim.

Tolga
12 Şubat 2024 15:17

Sedat
17 Ağustos 2024 12:18
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
25 Mart 2024 15:26
LG Bize Yardımcı Olunsun Emekli İnsanların Hem Cebiyle Hem Duygularıyla O
LG Bize Yardımcı Olunsun Emekli İnsanların Hem Cebiyle Hem Duygularıyla O
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

LG Oled Televizyon Ve Kumandası Arızalandı

25 Eylül 2024 21:00
LG Oled Televizyon Ve Kumandası Arızalandı
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
17 Şubat 2024 20:10